littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 מישהו מוכן להסביר לי את עיניין בחירת מקצוע ומדעי ועיניין השרשרת? מדובר על מדמ"ח, תלת שנתי. עשיתי כימיה כללית בסמסטר הראשון ואני תוהה אם אפשר להחשיב את הקורס בתוך אחת השרשראות:http://i.imgur.com/DVKiot9.jpg אגב, מתי מסתיימת תקופת השינויים הנוכחית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 אתה בוחר 8 נק' של קורסים ממקצועות מדעיים תוך כדי האילוץ שהבחירה שלך תכסה גם את אחת מהשרשראות. כמו שאתה רואה , יש קורסים מדעיים של אנכללים בשום שרשרת והם נועדו לספק צרכים מזוכיסטיים, למי שיש כאלו.את כללית כנראה לא תוכל לדחוף בשום שרשרת. עצתי - קח ביולוגיה (שהוא קורס זנות ) וגנטיקה כללית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 לצערי בביולוגיה1 לא נשארו מקומות פנויים. אוקיי, אז עוד שאלה. קורס מתמטי נוסף. http://i.imgur.com/HPa23gX.jpgאת אלגברה ב' ניסיתי ואני מעדיפה לוותר. מד"ר ת' אני לא יכולה לקחת וכנ"ל מד"ר א' (קדמים). אז נשאר תורת הפונקציות ומבוא למרחבים...מה מהם עדיף (יותר קל/מעניין וכו')? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 אורי בדר היה שואה כשעשיתי את התואר ולא נראה לי שהעניינים השתנו לכן לא הייתי ממליץ על מרחבים. לא מכיר את וולנסקי אבל גם לא אהבתי את פונקציות. אם יש לך חדו"א 2 ואלגברה א' אני לא רואה שום סיבה שלא תוכלי לקבל אישור לעשות מד"ר. קורס טכני יחסית לפקולטה והמבחנים של איימי לא קשים (טל"ח). בתור מרצה היא לא משהו אז רצוי לעבור על הנושאים שהיא עוברת עליהם עם הספרים של לונדון ודיפרימה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 עשיתי חדווא 2ת (חוזרת הסמסטר על הקורס אבל יש לי עובר מסמטר קודם) ואלגברה 1מ. לאיזה מהמד"רים אתה מתכוון? השני? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 (נערך) מדר א. דברי עם איימי. נערך בתאריך אוקטובר 22, 2013 - על-ידי samael ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 אוקיי, נרשמתי. שאלה אחרונה. מועדי א', יש לי 3 מבחנים ברציפות (בימים עוקבים), ספרתיות, מד"ר וחדווא 2ת (כאמור, חוזרת על הקורס). אפשרי? אפשר לוותר על מועד א' של מד"ר ולעשות רק את ב' (שיוצא באותו יום כמו ב' של חדווא)?אגב, יש הבדל גדול בין מד"ר א/ח/ת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 זובי גדול. הייתי משאיר את מדר לסמסטר אחר במקרה כזה. מתצפיותיי על כל מיני בני אלים אקדמאיים הם מאוד ניסו להימנע ממצב של יותר ממבחן בשבוע, עד כדי אילוצים של מומלצת . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 הבעיה שזה משאיר אותי עם 3 קורסים בסמסטר הזה. נראה לי קצת מעט. קורסי חובה אחרים של מדמ"ח אני לא יכולה לקחת בגלל קדמים לכן הם מתוכננים לסמסטר הבא.בעצם אולי 3 זה לא כזה נורא... אפשר להתחיל לחפש עבודה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 קחי ביולוגיה, יתפנו מקומות. אולי הייתי אפילו מרחיק לכת והולך למרצה של גנטיקה לבקש שתאשר לך לקחת כי את עושה ביולוגיה במקביל. נראה לי שזו פעם ראשונה שהיא מעבירה את הקורס אז אולי היא תלך לקראתך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 את גנטיקה אני כבר לא אקח הסמסטר הזה. ביולוגיה הייתי לוקחת בשימחה אבל אני פשוט לא יכולה להירשם לזה כרגע כי אין מקומות פנויים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 נסי להירשם ידנית בביולוגיה. הקורס בלי תרגולים ושיעורי בית (אם יש כאלו, זה אמריקאי במודל) אז לא עולה להם כלום להוסיף אותך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 איך בכלל מתבצע רישום ידני? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 באה למזכירה, עושה עיניים עצובות, מסבירה שאת חייבת קורס בחירה ושואלת אם היא יכולה לרשום אותך לביולוגיה 1. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 בסוף הצלחתי להירשם דרך ה UG, כנראה מישהו ביטל. אני לא מאמינה שאני הולכת ללמוד ביולוגיה. אגב, יש שתי קבוצות הרצאה, זה משנה לאיזו מהן אני באה? רשום שהקבוצה השנייה מיועדת למתקבלים חדשים מפקולטות כאלה ואחרות. פשוט לפי שעות הקבוצה השנייה מסתדרת לי יותר טוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 עודד מרצה לביולוגים לסוגיהם ועדית מרצה למהנדסים. הקורס אותו קורס אז אני מניח שהמבחן יהיה זהה ולכן לא יודע עד כמה זה משנה. אם את רוצה, שלחי מייל לעדית לברר, היא כנראה תענה לך מהר יותר מעודד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2013 אחלה. תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.