מעבר לתוכן

Mathnet - Hedva2T

הודעות מומלצות

אוקיי הנה דבר מה משעשע... (שעד לפני 4 חודשים גרם לי לתלוש שערות).

אז מסתבר שאנחנו "בוגרים" של המת'נט של חדו"א 1ת'.  ראו קישור מצורף -----> https://dl.dropbox.com/u/49356314/h2t/DoMathNet.pdf  (הכותב הוא לא אחר מפרופ' צוויקל - המרצה האחראי הסמסטר).

[MOAN]

כנראה שהפקולטה למתמטיקה "מצאה לנכון" ליידע אותנו בדיעבד עד כמה זמננו בוזבז סמסטר שעבר על לא כלום. פשוט בזיון. כמובן שאני ורוב חבריי קלטנו את זה רק במועד א' בניצוחו של מר רום פנחסי, שהחליט ברוב טובו לחבר מבחן עם שאלות תיאורטיות לחלוטין שמאוחר יותר גיליתי ("בזכות" מכר שנכשל באינפי' סמסטר אחד לפני) שרובן ממבחני עבר באינפי' 1/2, כך מסתבר - הבחור קיבל 99.  מה הוא עשה שאני לא? התעלם מהמת'נט הארור! ! !

[MOAN/].

עכשיו, אני לא בא בתלונות לאף אחד. אמרו לי שזה ככה בטכניון, והכינו אותי ספציפית למרצה הזה, לא לקחתי את הדברים ברצינות, טעיתי והפקתי לקחים. אבל מה הקטע עם המת'נט?!

שיעורי הבית הסמסטר הזה אינם בגדר תקף, וכנראה שפרופ' צוויקל הוא אדם נחמד מאוד שאוהב פעולות שמעתיקות monkeys ל-giraffes (=ציטוט מההרצאה, הגדרתו לפונקציה  8-[). הבנאדם אוהב אבסטרקציה, מאוד.

הצצתי גם במבחני עבר שלו (חדו"א 2מ'), והגישה שלו אכן תיאורטית מובהקת.

בקיצור, שאלתי אליכם היא זו:

האם אתם ממליצים להשקיע זמן (וזה הרבה זמן, רק ימים ספורים לתוך הסמסטר - והמת'נט כבר ממש עמוס כך שמעתי  :ciggy:) בפתרון התרגילים הטכניים (רובם ככולם) המופיעים שם?

אני רק אזכיר (אני לא יודע כמה מכם עדיין סטוד' פעילים) שרבע מהזמן זה פתרון עצמו של התרגיל, רבע מהזמן בלחפש איך לעזאזל רושמים דלתא (או ווטאבר) במערכת, והחצי הנותר מוקדש למריבה עם הSyntax העלוב.

אשמח לחוות דעתכם בנושא.    :whistle:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

חדוא 2ת?

כן!

המבחן ברובו יותר טכני מחדוא 1ת וכולל בתוכו הרבה יותר פיתוחים מתמטיים טכניים שאתה צריך לדעת.

האם אני אומר להוציא את הנשמה על המתנטים? חס וחלילה!

אבל אני כן ממליץ לעשות אותם במשך כמה זמן עד שאתה מתחיל להתייאש (או עד שאתה אומר "נו אבל את זה אני כבר יודע לפתור! עושים XYZ וזהו!").

בנוסף- בחדוא 2ת אתה פחות מתעסק עם זוטות של דלתא ושאר ירקות, אז זה אמור להיות פחות מעיק.

ואם אתה עדיין מסתבך עם זה- שאל! זה חוסך זמן  :joy:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ממה שאני זוכר, בחדוא 1ת המתנט באמת פחות תאורטי ויותר טכני, והוא בא להשלים ידע שצריך לדעת באופן כללי אבל אין עליו דגש בהרצאות ובמבחן. השאלות שניתנו אצלנו בתור ש"ב פתוחים ללא ציון או עם ציון מינימלי כלשהו (לפחות בסמסטר 2007-8 כשעשיתי) היו דומות יותר למבחן, והסגל לא הסתיר את העניין. אף אחד לא אמר שהמתנט בא לעזור למבחן, אבל זה לא אומר שהוא לא חשוב.

בכל מקרה, באמת לקראת המבחן (באותו סמסטר היו מעט מאד מבחני עבר של 1ת, וחדוא 1מ היה קל מאד יחסית) למדתי ממבחנים של אינפי 1 וקצת 2.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

תלוי מי מעביר חדו"א 2...

יכולים לשם דגש על הוכחות, ואין עם זה שום בעיה. פגשתי מחבנים כאלו.

אל תשלה את עצמך שאם השאלות טכניות אז הן פחות קשות (עין ערך משולם).

אני מחזק את הנאמר פה: עדיף להיחסף למגוון רחב יותר של שאלות, ולכן עליך לפתור מבחנים מכל הרמות החל מחדו"א 2מ' ועד לאינפי 2/3.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...