מעבר לתוכן

מצב אקדימי לא תקין

הודעות מומלצות

אני כרגע סיימתי סמסטר 2 ושלחו לי מייל לגבי אי תקינות אקדמית
בעיקרון נכשלתי בפיזיקה 2ממ ,עברתי מועד א בחדו"א 2ת אבל לצערי נכשלתי במועד ב

וכרגע אני מאוד לחוצה מהפגישה עם היועץ האם הם יכולים להעיף אותי מהלימודים ?מישהו היה בסיטואציה הזאת קודם

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זו פעם ראשונה שאת לא תקינה אקדמית? אם כן, אין לך מה להילחץ, לא מעיפים על סמסטר אחד שלא תקינים אקדמית (אפילו לא על יותר). אני הייתי במצב הזה סמסטר ראשון. תהיה לך פגישה עם יועץ ותצטרכי לקחת תכנית מחייבת, אולי יחייבו אותך לחזור על קורס, אולי להוריד קורסים...

אני לקחתי סמסטר שני בדיוק את המומלצת ואפילו חזרתי על קורס והצלחתי לשכנע את היועץ שאני אסתדר ואגש לכל המועדי א' ....מיותר לציין שזה לא באמת קרה :|

מה את לומדת? 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

חשמל(הנדסת מחשבים),תודה רבה הרגעת אותי!!!
האמת שבסמסטר הקודם הודיעו לי על אי תקינות בסוף הסמסטר!!(אחוזי הצלחה)אז אמרו לא שאין הרבה מה לעשות עכשיו!אפילו לא ניגשתי למזכירות,אבל לצערי הרב מצבי כרגע גרוע בהרבה!
מקווה לשתינו שנצא מזה בשלום(:(:(

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מתכננת ללכת ביום ראשון למזכירות של חשמל לקבוע פגישה עם יועץ. אני מציעה לך גם לקבוע בהקדם ולחשוב טוב איזה קורסים את יכולה/רוצה לקחת כדי שתהיי כבר מוכנה לפגישה.

מצבי גרוע משלך בהרבה- כבר סמסטר שני ברצף שאני לא תקינה ונכשלתי ב-4 (!!) קורסים (על אחד מהם חזרתי כדי לשפר ציון  :confused:) אז אני מאוד מקווה לצאת מזה בשלום.

שיהיה לנו בהצלחה! :hug:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי פגישה אחרי סמסטר חורף קודם בגלל ממוצע הצלחות (נכשלתי ב-3 מתוך 4 מועדי א'  :confused: ). האווירה הייתה בסדר, אבל אני חושבת שזה תלוי במי היועץ ומה המצב שלך. קבעת כבר פגישה? 

אני מתארת לעצמי שירצו שתחזרי על קורסים כמה שיותר מהר ולא תעמיסי על עצמך. תבואי בטוחה בעצמך אחרי שבדקת מה האופציות שלך כדי שתוכלי להתעקש אם צריך. בנית לך מערכת שמתחשבת בקורסים שנכשלת בהם? אם כן, אז אני מניחה שיהיה בסדר :)

בהצלחה! 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...