moo1 פורסם אוקטובר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2013 אני כרגע סיימתי סמסטר 2 ושלחו לי מייל לגבי אי תקינות אקדמיתבעיקרון נכשלתי בפיזיקה 2ממ ,עברתי מועד א בחדו"א 2ת אבל לצערי נכשלתי במועד בוכרגע אני מאוד לחוצה מהפגישה עם היועץ האם הם יכולים להעיף אותי מהלימודים ?מישהו היה בסיטואציה הזאת קודם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2013 זו פעם ראשונה שאת לא תקינה אקדמית? אם כן, אין לך מה להילחץ, לא מעיפים על סמסטר אחד שלא תקינים אקדמית (אפילו לא על יותר). אני הייתי במצב הזה סמסטר ראשון. תהיה לך פגישה עם יועץ ותצטרכי לקחת תכנית מחייבת, אולי יחייבו אותך לחזור על קורס, אולי להוריד קורסים...אני לקחתי סמסטר שני בדיוק את המומלצת ואפילו חזרתי על קורס והצלחתי לשכנע את היועץ שאני אסתדר ואגש לכל המועדי א' ....מיותר לציין שזה לא באמת קרה מה את לומדת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
moo1 פורסם אוקטובר 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2013 חשמל(הנדסת מחשבים),תודה רבה הרגעת אותי!!!האמת שבסמסטר הקודם הודיעו לי על אי תקינות בסוף הסמסטר!!(אחוזי הצלחה)אז אמרו לא שאין הרבה מה לעשות עכשיו!אפילו לא ניגשתי למזכירות,אבל לצערי הרב מצבי כרגע גרוע בהרבה!מקווה לשתינו שנצא מזה בשלום(:(:( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2013 אני מתכננת ללכת ביום ראשון למזכירות של חשמל לקבוע פגישה עם יועץ. אני מציעה לך גם לקבוע בהקדם ולחשוב טוב איזה קורסים את יכולה/רוצה לקחת כדי שתהיי כבר מוכנה לפגישה.מצבי גרוע משלך בהרבה- כבר סמסטר שני ברצף שאני לא תקינה ונכשלתי ב-4 (!!) קורסים (על אחד מהם חזרתי כדי לשפר ציון ) אז אני מאוד מקווה לצאת מזה בשלום.שיהיה לנו בהצלחה! :hug: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
moo1 פורסם אוקטובר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2013 היתה לך פגישה עם היועץ בעבר?!אם כן את יכולה לתאר לי האווירה היתה??עד כמה הוא גמיש לשינויים במערכת, פשוט לא רוצה שיעשה לי שינוי דרמטי במערכת???? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2013 הייתה לי פגישה אחרי סמסטר חורף קודם בגלל ממוצע הצלחות (נכשלתי ב-3 מתוך 4 מועדי א' ). האווירה הייתה בסדר, אבל אני חושבת שזה תלוי במי היועץ ומה המצב שלך. קבעת כבר פגישה? אני מתארת לעצמי שירצו שתחזרי על קורסים כמה שיותר מהר ולא תעמיסי על עצמך. תבואי בטוחה בעצמך אחרי שבדקת מה האופציות שלך כדי שתוכלי להתעקש אם צריך. בנית לך מערכת שמתחשבת בקורסים שנכשלת בהם? אם כן, אז אני מניחה שיהיה בסדר :)בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.