Dolores פורסם אוקטובר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2013 ככל הנראה נכשלתי במועד ב' של חדו"א 2ת' ואני נאלצת לחזור על הקורס :( מה הסיכוי שיאשרו לי לקחת מבוא להסתברות צמוד לחדו"א? המרצה האחראי הוא אמיר יהודיוף אם זה משנה משהו... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
fudge פורסם אוקטובר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2013 חדו"א 2 הוא לא קדם הבנתי חזק להסתברות אבל חלקים בו באים לידי ביטוי, עיקר העניין הוא הבנת משמעות האינטגרל, אינטגרל כפול עם החלפת סדר, להבין קצת מה זה יעקוביאן, בחלק האחרון משחקים קצת עם אינטגרלים על פ' מעריכיות (התפלגות גאוסית בכמה משתנים). האישור תמיד תלוי רק במרצה, יש כאלה שהולכים לפי הספר ויש כאלה שלא אכפת להם. פה ספציפית מדובר בקורס שירות של מתמטיקה, כך שלמרצה לא אמור להיות איזשהו פקולטי בך ובהישגייך שזה טיפה מעלה את הסיכויים. מה שאני יכול להמליץ זה לרפרף מראש על תרגולים מודפסים בהסתברות, ולבוא מוכנה לשעות הקבלה או לפגישה הרלוונטית שקבעת עם המרצה, כך שתוכלי למנות במהלך הפגישה את הנושאים הרלוונטיים כבדרך אגב (מה שציינתי פה ודברים שאולי שכחתי), כך שהוא יוכל להתרשם שאת on top of your shit, שבדקת את החומר וכו' ולא סתם באת באינרציה בלי לדעת מה את מבקשת (שזה מה שנשמע שאת עושה כרגע). 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2013 קודם כל תודה על התגובה המושקעת ^_^ הרעיון לעשות הסתברות הסמסטר הועלה בפניי רק היום אז באמת לא בדקתי עדיין לעומק את החומר וטרם פניתי למרצה. אני בהחלט אעבור על התרגולים לפני. מה נהוג במקרה כזה? חשבתי הכי טוב יהיה לדבר עם המרצה האחראי פנים מול פנים, אז לשלוח לו מייל לפני או פשוט להגיע בשעת קבלה שלו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
fudge פורסם אוקטובר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 17, 2013 אם את מגיעה בשעות הקבלה לא צריך מייל, אם את רוצה זמן אחר מייל זה טוב. אני הייתי מציץ באתר הקורס ובודק אם מופיע בהודעות או בסילבוס אזכור בנוסח "בקורס יאכפו קדמים", מרצים פוצים בד"כ טורחים לציין את זה. אם את לא רואה אזכור כזה, אני מציע שפשוט תירשמי וזהו. אם המרצה לא ממש מתעניין בדברים כאלה והוא לא התכוון לבדוק אז יצאת קיטבג, ולמעשה הכרחת אותו להתייחס לנוכחות שלך בקורס. אם הוא כן בודק יכולים לעבור כמה שבועות עד חודש+ לפני שזה יקרה, ובזמן הזה את א. תדעי יותר טוב אם את באמת רוצה לקחת את הקורס הזה הסמסטר ו-ב. תהיי יותר מוכנה ל-interception שלו ותוכלי אולי להציג קייס יותר משכנע. זו לא העצה ה"קורקטית" אבל זה מה שאני הייתי עושה, כשמדובר בקורס שירות ואחרי רחרוח רלוונטי באתר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 17, 2013 בדף מידע מוזכר: "קדמים- חדו"א 2 או דומיו כמפורט באתר לימודי הסמכה". נראה לי שעדיף שאני אקבל אישור מה שיותר מוקדם במקום להתחיל את קורס רק די לגלות אחרי חודש+ שאני לא יכולה לעשות אותו. בקבוצה של הקורס בפייסבוק נאמר על המרצה האחראי שהוא מקסים, הוגן, מקשיב לסטודנטים ומאוד נגיש; כל זה די מרגיע לי את הלחץ של ללכת לדבר איתו בעניין. אם אני לא לוקחת את הקורס הזה יוצא לי סמסטר רק של חזרות על 3 קורסים+קורס הומני, אז אני בהחלט מעדיפה כן לקחת אותו.יש גם את עניין המצב האקדמי הלא תקין שלי אז אני מקווה שיאשרו לי את המערכת הזאת בכלל :? תודה על העזרה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
fudge פורסם אוקטובר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 17, 2013 בכיף, שיהיה בהצלחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2013 יש אישור! :)המרצה היה ממש נחמד, מבחינתו לא כל כך משנה לו, אמר שאולי יהיה לי קשה ושאני אדע שאני לא אוכל לבקש מועד מיוחד ואמרתי לו שאין לי שום כוונה כזו. מקווה רק שיאשרו לי את המערכת הזו... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.