dsdaniel פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 שלום רב.אני בתוכנית מחייבת לסמסטר אביב הנוכחיאני נכנס ל ug ו כתוב לי שאין באפשרותך לקבל טופס לתוכנית מחייבת.למרות שאני עדיין במצב לא תקין.מה הכוונה במה שכתוב? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 אני בדיוק באותו מצב. אין לי מושג מה הכוונה. קיבלת כבר מייל/מכתב שאתה במצב לא תקין? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 נראה לי שהם מעדכנים עכשיו לקראת השנה החדשה.. גם לי זה נעלם.מישהוא כבר קיבל את המייל המפחיד? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 עדיין לא :?יש סיבה לדאגה אם אני סמסטר שני ברצף במצב לא תקין? בהנחה שהסמסטר הזה אני מתכוונת רק לחזור על קורסים.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 נראה לי עוד פעם יועץ...לגבי לחזור על קורסים זה כראה תלוי ביועץ כמה הוא יאשר לחזור.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 אין לי ברירה אלא לחזור על קורסים כי נכשלתי. יוצא לי בעצם לחזור כמעט על סמסטר שלם :-( הפגישה עם היועץ קצת מלחיצה אותי, זה הכל.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם אוקטובר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2013 וואי את לא אמיתית.. אני בדיוק במצב שלך .. חזור בערך על סמסטר שלם..מה את לומדת ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2013 כמו שרשום- חשמל :)אני חוזרת על פיסיקה 2ממ, חדו"א 2ת (אין ציונים עדיין אבל אני לא אופטימית), מבוא למדמ"ח וספרתיות (בפעם השלישית :()בקיצור, מצבי לא משהו בכלל.איזה סמסטר אתה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם אוקטובר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2013 אני גם כנראה חוזר על פיזיקה 2ממ, הסתברות, מרוכבות ... :(מבוא למדמח תתחילי ללמוד בקטרקינג מעכשיו זאת השיטה בקורס הזה חח ספרתיות.. לא נורא.. פעם הולך בלוטו פעם לא... יהיה בסדר....ד"א כבר עדכנו ב UG תכנית מחייבת.... =/ נתראה בפיזיקה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2013 מבוא למדמ"ח אני מתכננת לפתור מבחן אחד לפחות כל שבוע. מקווה להצליח להתמיד בזה..ספרתיות סיימתי בחורף עם 65 (בעיקר בזכות פקטור+מגן) ורציתי לשפר באביב... מי אמר שספרתיות במדמח יותר קל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.