yanivdan98 פורסם אוקטובר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2013 הי זאת שאלה מראיון עבודה שראיתי.. משהו יכול לעזור לי עם השאלה הזאת? מהם המצבים שאני צריך ליצור? תודה http://img820.imageshack.us/img820/8534/vozd.jpg Uploaded with ImageShack.us ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוקטובר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2013 עשיתי a איזוגי זוכר 0, b זוגי זוכר 0, c איזוגי זוכר 1, d זוגי זוכר 1. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם אוקטובר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2013 עדיין לא ממש ברור לי..אם למשל עד עכשיו קיבלתי מספר כשלהו לדוגמא: 111000 ואז מגיע אחד..איך אני יודע לאיזה מצב לעבור? אני מסתבך בלעשות את החצי מעבר בין המצבים.. אשמח לעוד קצת פירוט תודה רבה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוקטובר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2013 a עובר לb ב0 ולd ב1. פלט תמיד 0. c בדומה לa עובר לb ב0 ולd ב1. פלט תמיד 1.b פלט לפי קלט ועובר תמיד לa. d פלט לפי קלט ועובר תמיד לc. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם אוקטובר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2013 למה b עובר תמיד ל-a? הרי אם זה משנה אם מתקבל 1 או 0 , לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוקטובר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2013 הקלט במצבים הזוגיים משפיע רק על הפלט בהם ולא על שום דבר אחר. המצב הבא יהיה תמיד איזוגי, a או c, תלוי בזיכרון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.