cosec פורסם אוקטובר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2013 קודם כל אתנצל על כך שאני מציף את הפורום, חשוב לי לבנות את המערכת האידיאלית ביותר.אז מי נחשב למרצה טוב יותר? עוד מרצים הסמסטר הם אסף הרי, עמוס נבו וסעדיה ברץ, אבל הם לא מסתדרים לי מבחינת שעות... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2013 (נערך) זה בסדר גמור, בשביל זה הפורום פה. אני בעד קופרמן ברצינות, הוא לא מתאים לכל אחד - למשל, כותב לא מסודר על הלוח ומוחק די מהר, אבל אני חושבת שהוא מרצה מעולה: מסביר מצויין, נותן את העיקר בחומר שנחוץ (אני לא אוהבת מרצים שממלאים את הלוח במה שאפשר להסביר בשני משפטים), דוגמאות מעניינות, די משעשע :) בנוסף, הוא די רץ עם החומר ולכן הוא היה אחד המרצים היחידים שסיימו להעביר את כל החומר חורף קודם ובהרצאה האחרונה הוא עשה תרגילי חזרה מכל מיני נושאים. העובדה שהוא מספיק להעביר את כל החומר גרמה לכך שכל הרצאה הייתה מסתיימת כמה דקות לפני הזמן, די קריטי כשיש הרצאות צמודות בבניינים אחרים.אסף הרי - שמעתי שהוא בסדר, אולי משעמם.עמוס נבו ואבי גורן- לא מכירה.סעדיה ברץ- היה המתרגל שלי בחדו"א 1ת- לא הסתדרתי איתו. לדעתי, תלך לכמה מרצים כדי לראות מי הכי מתאים לך ותזכור שיש את ההרצאות המצויינות של צנזור בוידאו (וגם הוידאו של התרגולים מעולה). ככה שאם יש לך משמעת עצמית אתה יכול לוותר על ללכת להרצאות בפועל. לגבי המערכת, זה לא חקוק באבן, המערכת שלי במהלך הסמסטר לא הייתה דומה למה שקבעתי לפני שהתחלתי. נערך בתאריך אוקטובר 6, 2013 - על-ידי Dolores ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוקטובר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2013 למדתי בסמסטר האחרון חדוא 1ת אצל עמוס נבו ואלגברה אצל אבי גורן. אהבתי יותר את הסגנון של גורן. עמוס נבו לא היה מספיק מסודר בשבילי אבל העדפתי אותו על פני אסף הרי כי אסף די מונוטוני ושקט. אצל אבי גורן לא אהבתי שהוא מתעקש לקבל משוב ושישאלו שאלות. לפעמים היה חוזר על דברים בגלל שלא מספיק אנשים אמרו שהם מבינים. היתרונות: שולט בחומר ומלמד בצורה מובנית ומסודרת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BTC פורסם אוקטובר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2013 עשיתי אצל קופרמן חדו"א 2 ואצל גורן 1. ואני חייב לומר שקופרמן לוקח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2013 1. קופרמן2. סדי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ajmyk פורסם אוקטובר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2013 אני לא מכיר את גורן, אבל אני לא מחבב את קופרמן . (בתור מרצה, לא אישי) 1) כי הוא כותב באופן נורא מבולגן2) כי כל הטריק שלו זה לא לעשות הפסקה באמצע כל משפט, כאילו נותן לסטונדטים להשלים את המשפט, ואז זה נותן לכולם את ההרגשה שהם שולטים בחומר. אבל זה הבל, עדיף כבר מרצה שמציג את החומר באופן מסודר ולא סתם one-man-show ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.