cosec פורסם אוקטובר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 3, 2013 סמסטר ראשון בחשמל, לאיזה מרצה כדאי ללכת? האופציות הן פולטורק אמיל, רוזן יורם (אחראי) או סטיינהאור ג'ף.ועוד שאלה כללית על הדרך, הגיעה לאוזניי שמועה שמאוד עדיף ללכת למרצים ולמתרגלים האחראים. עד כמה הדבר נכון? ההיגיון אומר שכן, כי אחרי הכל הם אלו שכותבים את המבחן בסוף הסמסטר, לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BTC פורסם אוקטובר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 3, 2013 עדיף ללכת למרצה שמבינים אותו מאשר למרצה אחראי שלא מבינים אותו.אם מבחינת כל האפציות של כמה ברור המרצה/מתרגל וכמה זה נוח לי במערכת הברירות זהות אולי רק אז הייתי שוקל ללכת למרצה/מתרגל האחראי רק כי הוא האחראי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אוקטובר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 3, 2013 אמיל פולטורק > יורם רוזן > ג'ף סטיינהואר (האי שוויון לעיל לא מבוסס על ידע אישי אלא על מידע יד שנייה מהפקולטה לפיזיקה).(חוץ מיורם רוזן, אבל למדתי אצלו לפני שנים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 3, 2013 הוידאו של ההרצאות והתרגולים מעולה. יש נושאים קטנים שנוספו אז כדאי לקחת סיכומים מחברים.בכל מקרה, לדעתי יורם רוזן גרוע ממש- בקושי כותב (פעם אפילו השתמש במה שהמרצה הקודם כתב על הלוח) ולא מסביר טוב. שוב, זו רק דעתי, יש כאלה שדווקא הבינו טוב מאוד והסתדרו מצוין אז אני מציעה שתלך לכל מרצה ותראה מי הכי מתאים לך.עוד משהו: בסמסטר אביב האחרון פורמט הקורס השתנה: נוספו הגשות של שאלות פתוחות והמבחן היה רק עם שאלות פתוחות. יורם רוזן ידוע בשחזור מבחנים משנים קודמות אבל כשהמבחנים היו אמריקאיים אז אי אפשר לדעת מה יהיה עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 4, 2013 בקורס הזה לדעתי חשוב יותר לבחור מתרגלים טובים.לא ממליץ ללכת לג'ף, ועם השאר לא למדתי. הוידאו של ההרצאות מצוין, במיוחד ביחסות (החלק השני של הקורס).יש גם וידאו מצוין של התרגולים (אם יהיה לך זמן לראות בנוסף - מומלץ!) זאת שטות לחשוב שמרצה אחראי יותר טוב.לכל מרצה/מתרגל יש דירוג, אמנם הדירוג גם מאוד סובייקטיבי (ויצא לי לאהוב מרצים/מתרגלים עם דירוג נמוך יותר) אבל בד"כ הוא בכיוון.אל תתקבע. תמיד אפשר ועדיף להחליף מרצה/מתרגל מאשר לחמם כיסא שעתיים ולהשלים חומר לבד אח"כ. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.