מעבר לתוכן

התייעצות- האם כדאי לקחת קורס מבוא למדעי המחשב

הודעות מומלצות

שלום לכולם,

אני מתחילה השנה תואר בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, ראיתי שיש אפשרות לתלמידים עם ידע מוקדם במדעי המחשב לקחת קורס מבוא למדעי המחשב [234117],

יש לי ידע מוקדם ואני מתלבטת אם לקחת אותו, אני לא יודעת אם ארצה בסופו של דבר ללכת למסלול הנדסת מחשבים אבל כמובן לא ארצה לבטל לי את ההזדמנות מבעוד מועד.

אשמח לשמוע המלצות מאנשים שעוברים\עברו את אותו המצב... לשמוע אם כדאי או אם קשה מידי לעמוד בכל העומס.

חשוב לציין שמאוד אהבתי מדעי המחשב זה נושא שמושך ומעניין אותי.

תודה רבה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שתיארת, אני בעד, אבל כל סטודנט מקבל את הסמסטר הראשון באופן שונה ולכן קשה לאמוד אם תעמדי בעומס או לא.

אני מכיר כאלה מחשמל שלקחו את הקורס בסמסטר הראשון (ולא כולם היו עם ידע מוקדם), אבל חלקם במקום מערכות ספרתיות.

למה בחרת דווקא חשמל ולא הנדסת מחשבים, אם את טוענת שמדעי המחשב מושך ומעניין אותך? נשמע לי כמו הבחירה הטבעית (בכל מקרה לא דחוף לעשות את הבחירה עכשיו ואפשר להחליט בסמסטר מאוחר יותר).

וחזרה לנושא, במה מסתכם הידע המוקדם שלך?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עד לפני שנתיים-שלוש הקורס הזה היה כלול במערכת המומלצת לסמסטר ראשון של הנדסת חשמל (כל המסלולים), בנוסף לחדווא, אלגברה, פיזיקה 1מ וספרתיות. אם יש לך רקע בתכנות אז בהחלט מומלץ ואפשרי לקחת מבוא למדעי מחשב כבר בסמסטר הראשון, וכך תוכלי להוריד עומס מהסמסטר הבא או לפנות מקום לקורס אחר שיעזור במציאת עבודה יותר מוקדם (למשל תכן לוגי, מבוא למערכות תוכנה).

את לא חייבת לבחור את המסלול בסמסטר הראשון, המסלולים כמעט חופפים עד סמסטר 3-4 ויש הרבה שעוברים בין המסלולים גם בשלב יותר מאוחר, אבל זה יהיה כרוך בהשלמה של כמה קורסים.

גם אם את מחליטה להישאר במסלול של הנדסת חשמל, יש אפשרות לעשות שרשרת מחשבים כפולה ויש שם מספיק קורסים עם תכנות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...