-ליאור פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 18, 2013 "הצג תוכן חדש" טוען כבר שבוע שאין תוכן חדש, הייתי בטוח שהפורום מושבת. פורומיםמצטערים, אין תוכן חדש. זה אצל עוד מישהו ככה או שיש לי עוגיות רקובות? (הייתי צריך לדעת לא להכנס למשחק של טיווי :( ) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ספטמבר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 18, 2013 לא יודע, לי זה עובד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם ספטמבר 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 18, 2013 הממ. ניסיתי הרגע בכרום (לעומת פיירפוקס) וגם שם אין לי הודעות חדשות.יכול להיות שמשהו בפרופיל שלי מסמן את כל הנושאים כנקראו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם ספטמבר 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 18, 2013 אה, התעלומה נפתרה, הסרגל מימין בהצגת תוכן חדש הוא לא סתם קישוט, מסתבר שבטעות לחצתי על פילטר של "רק תוכן במעקב" :Self-facepalm: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.