Sweex פורסם ספטמבר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2013 היי.זאת גם שאלה מהמועד א' האחרון. פה אני פחות או יותר מבין מה מבקשים ממני למצוא אני פשוט לא מוצא דרך איך למצוא את זה. אפשר עזרה בבקשה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם ספטמבר 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2013 מישהו\י? :\ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם ספטמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 17, 2013 אוקיי לא משנה. הגעתי לתשובה.זה דווקא מאוד פשוט ואני שכחתי לגמרי את הדרך הזאת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם ספטמבר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 21, 2013 שאלה נוספת. מקווה שיענו לי.אפשר בבקשה הסבר לגבי הפתרון הזה? אני לא ממש מצליח להבין מה זה ה- Y הזה והדרך שאני ניסיתי לא ממש הולכת לי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם ספטמבר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 21, 2013 נראה שהתחרבשו להם השורות - כל השורה של F_Y|R היא הסבר לאינטגרל הראשון.הם בסה"כ חישבו מה פונקציית הצפיפות של Y, מרחק הנקודה מהמרכז, באמצעות ההסתברות המותנית ב-R. אחרי שהיתה להם את הצפיפות, עשו אינטגרל בתחום Y<2 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.