BABE פורסם ספטמבר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 2, 2013 כאשר אני בוחרת את M ו-C אני מקבלת ללואה אינסופית. איך אני יכולה לעצור אותה? <include <stdio.h# ()int main};char select;int num = 1 ;()select = getchar('while (select != 'q(switch (select } (case 'E': if (num>5 ;'select = 'q ;break ;case 'M': num = 6 ;(printf("%d", num ;break ;case 'C': num += select ;(printf("%d", num ;break { ;return 0 { ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
StoryTeller פורסם ספטמבר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 2, 2013 select לא משתנה בתוך המקרים של M וC. אז כשתנאי הלולאה נבדק, עדיין select לא יהיה q.איך לצאת מהלולאה האינסופית תלוי במה אמור לקרות אחרי שהמקרים האלו מתבצעים. את רוצה לצאת מהלולאה לגמרי? לקבל קלט חדש? לפרמט את הדיסק? :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם ספטמבר 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 2, 2013 אני עושה break אך הלולאה ממשיכה לרוץ עד אינסוף במקרים של C ו-M ואני לא מבינה למה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם ספטמבר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 2, 2013 את עושה break ל-switch ולכן זה יוצא ממנו אבל את לא עושה break ללולאה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם ספטמבר 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 2, 2013 איך אני יכולה לעשות break ללולאה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BABE פורסם ספטמבר 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 2, 2013 תודה לך הסתדרתי :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.