מעבר לתוכן

מרצה בקורס שפת C

הודעות מומלצות

שלום לכולם,

אני עושה את קורס שפת C בסמסטר חמישי, למרות שאמורים כמובן לעשותו בסמסטר ראשון, אך מאד התקשתי בו בסמסטר הראשון ולכן דחיתי.

כעת לקורס ישנם שני מרצים - לילה שניידרמן ויחיאל קמחי. לפי מה ששמעתי ברור כנראה שלילה טובה יותר, אך אם אלך להרצאות שלה אאלץ לוותר על מעבדה שיש לי הסמסטר בפקולטה ולעשותה בסמסטר אחר. מצד שני אני מרגיש שאסור לי לטעות הפעם, ואם יחיאל קמחי איננו מרצה טוב ומובן אעדיף ללכת ללילה ולדחות את המעבדה.

האם יש כאן מישהו שעשה עם יחיאל/לילה את הקורס ויוכל לתת חוות דעת(חוות הדעת המבוקשת יותר היא דווקא על יחיאל)?

תודה רבה והצלחה רבה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר...

עשיתי עם יחיאל.

אם זה קורס תכנות הראשון בחייך - אני ממליץ שלא לעשות איתו.

הבעיה המרכזית בקורס היא לא השפה אלא מושגי התכנות הכלליים שלומדים בפעם הראשונה (לולאות, התניות, רקורסיות...)

הוא מרצה מעניין, מרחיב מאוד, וישפר אותך מאוד אם כבר עשית קורס בסיסי כלשהו בנושא, בכל שפה שהיא (למשל אני למדתי פסקל בתיכון, ועברתי את הקורס עם 100)

אבל את החומר הבסיסי הוא בקושי מסביר, כפי שהוא אמר - "את הבסיס אני לא מלמד אתכם, כי בכל מקרה תצטרכו ללמוד את זה למבחן" (או משהו בסגנון)

חברים שלי שלמדו איתו ושזה היה קורס תכנות הראשון שלהם הצליחו הרבה פחות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...