ארז פורסם אוגוסט 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 19, 2013 שלום,יש לי מספר שבועות חופשיים עד ליציאה לחופשה בחו"ל ואני מתכוון לנצל אותם ללמידה לסמסטר הבא. איזה מבין הקורסים הבאים אתם ממליצים ללמוד לפני התחלת הסמסטר הבא (אני לומד חשמל ומתחיל סמסטר שלישי בסמסטר הקרוב):1. תורת המעגליים החשמליים2. מבוא למבני נתונים ואלגוריתמים3. פונקציות מרוכובות והתמרות אינטגרליות4. משוואות דפרנציאליות חלקיות והתמרות פורייה אם למישהו יש גם המלצה מאיפה ללמוד את הנושאים זה יעזור מאוד... תודה לעונים... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם אוגוסט 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 20, 2013 במעגלים יש וידאו טוב גם של הרצאות וגם תרגולים, אותו הכי נוח ללמוד לבד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוגוסט 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 28, 2013 מבני נתונים ואלגוריתמים של חשמל הוא קורס די בדיחה שאפשר ללמוד אותו לבד.אפשר גם להסתמך על חומר ממדמ"ח שככל הנראה יותר מעמיק. לפי דעתי מעגלים ומבני נתונים אפשר ללמוד לבד לפני הסמסטר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.