karam פורסם אוגוסט 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 2, 2013 שלום לכולםאני סטודנט שנה שנייה להנדסת חשמל באוניברסיטת בן גוריון ואני רוצה לעבור לטכניון לפקולטה אחרת המצב האקדמי שלי לא כל כך טוב וכתוב באתר כל סטודנט שלמד יותר משני סמסטרים במוסד אקדמי אחר מסתכלים גם על הסכם וגם על הציונים, יש לי סכם 87 ואני חושב על מכונות או הנדסה ביוכימית ואני לא יודע מה הם סיכויי הקבלה שלי כי פעם מישהי אמרה לי אם סטודנט שלומד בתל אביב מדעי מחשב ויש לו ממצע 70 ורוצה לעבור למדעי המחשב בטכניון סיכויי הקבלה שלו אפס .אם מישהו יש לו ידע בזה שיעזור לי בבקשה ואולי תגידו לי למי לפנות .אשמח לעזרתכם תודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוגוסט 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 4, 2013 א. יש מדור ייעוץ למועמדים. אפשר לברר על סיכויי קבלה.ב. שמעתי שמוסדות לא מתיחסים ללימודים במוסדות אחרים כל עוד לא מיידעים אותם, כלומר לא משנה מה למדת ומתי, אתה יכול להרשם למוסד על סמך נתוני קבלה רגילים. כדי שיחשיבו לך קורס שעשית המוסד מגדיר ציון שרק מעליו פוטרים מהקורס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.