mmaor פורסם יולי 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 30, 2013 אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מכונות ושובצתי במעונות קנדה.הבנתי שהמעונות אחלה, אבל המרחק מהם לפקולטה למכונות משמעותי (תקנו אותי אם אני טועה).האם לדעתכם עדיף לי לבקש להחליף למעונות עם פחות ביקוש ויותר קרבה?בנוסף, אשמח לשמוע מחברה שגרים שם את דעתם על המעונות. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 30, 2013 אין לי תשובה לכל השאלות אבל אני קיבלתי בתחילת שנה א' מעונות עמים שנחשבים גרועים, הגשתי בקשה וקיבלתי סנאט ובתקופת המעברים הייתה לי גם הזדמנות לעבור לקנדה (שוויתרתי עליה). ככה שזה לאו דווקא קשור לביקוש, כל אחד ומה שנוח לו.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם יולי 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 30, 2013 זה בערך 20 דקות הליכה או יותר.. תעשה את החשבון שלך ומה חשוב לך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mmaor פורסם יולי 31, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 31, 2013 תודה, ולגבי הפרוצדורה של הבקשת מעבר -האם הם בודקים את האפשרויות למעבר רק למעונות שאני כותב בטופס? הם יכולים לשבץ אותי במקום שלא ביקשתי?מתי מקבלים תשובה סופית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם יולי 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 31, 2013 לא יודע אם עלולים לשבץ אותך במקום שלא בחרת.אני קיבלתי הודעה שקיבלו את הבקשה שלי למעבר למעונות אחרים כמה ימים לפני שהייתי אמור להיכנס למעונות (והגשתי אותה בערך חודש לפני זה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.