Sorcerer פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ על ספר ספציפי? אני אצפה בהרצאות של עודד רגב, אבל תוספת תרגול בד"כ לא תזיק. בתודה מראש !! :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
נינה פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 קח את הספר של הפתוחה מהספריה. (חשמל ומגנטיות). בפקולטה לפיסיקה יש מס' גדול של עותקים. ההרצאות עוקבות אחרי זה כמעט אחד לאחד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 הספרים של שי בירנברג. יש שם תרגילים עם פתרונות מלאים שנוטים להופיע בבחינות\בחנים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sorcerer פורסם אוקטובר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 תודה רבה על התגובות. נינה - ניסיתי את הסגנון של ספרי הפתוחה (פיזיקה 1מ'), אבל יצא שהסתדרתי בלי זה. חוץ מזה, ראיתי את המקור (של ברקלי), ולא יודע, זה פשוט עושה לי שחור בעיניים. הספרים של שי בירנברג. יש שם תרגילים עם פתרונות מלאים שנוטים להופיע בבחינות\בחנים. אתה יודע היכן ניתן להשיג אחד? יש לך שם של ספר ספציפי אולי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 בירנברג, קצת מרתיע כי זה בכתב יד, ומדובר בתרגילים ולא בהרצאות, אבל מומלץ ביותר. לדעתי יש בספריה. והפורומים של אס"ט עדיין עובדים... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 הספרים שלי הפתוחה. במכניקה הם באמת לא משהו אבל בחשמל ומגנטיות הם מעולים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sorcerer פורסם אוקטובר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 בירנברג, קצת מרתיע כי זה בכתב יד, ומדובר בתרגילים ולא בהרצאות, אבל מומלץ ביותר. לדעתי יש בספריה. טוב, כנראה שאלך על הספרים שלו. יש להם שם?? עריכה: לא משנה, אחפש לפי שם מחבר. תודה! והפורומים של אס"ט עדיין עובדים... עכשיו כן, בשעות הצהריים הם היו אופליין משום מה. מה יש לומר, מקווה שישמרו את הפורום כארכיון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eyalil פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 אני דווקא הייתי מרוצה מהספר של ברקלי בחשמל ומגנטיות... רק בזכותו הצלחתי להבין מה הולך בקורס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 23, 2012 הספר של Purcell(זה שתורגם ע"י אונ' פתוחה) מצוין. יש גם את הספר של Griffits שנקרא "Introduction to Electrodynamics" שהוא עוד יותר טוב לדעתי, אבל יש שם קצת דברים לא רלוונטיים. לשניהם אפשר למצאו solution manual ברשת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.