TheLady פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 איך אני יכולה לדעת אם המטריצה לכסינה או לא? אין לי יכולת לבדוק ריבוי אלגברי וריבוי גאומטרי! האם לפי הפולינום? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 מה השאלה בתרגיל? להוכיח או להפריך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheLady פורסם יולי 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 רק לסמן מה נכון אבל אם תוכל להסביר אז אשמח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 נו אז אם A היא מטריצה כלשהיא זה לא בהכרח נכון. יש הרבה מטריצות שהן לא לכסינות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 אם יש לך n ע"ע שונים אז לכ"א יש ריבוי גיאומטרי ואלגברי 1, ולכן מטריצה כזו בטוח לכסינה.הפולינום האופייני היחיד שמקיים את התנאי הזה הוא הפולינום של תשובה ב'. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheLady פורסם יולי 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 אבל אם כל הע"ע הם 1, ולדוגמא ניקח את מטריצת היחידה אז כשנציב בה את הע"ע 1 נקבל את מטריצת האפס. ולמטריצת האפס הריבוי הגיאומטרי הוא של המרחב כולו אם אני לא טועה ?! אין כאן סתירה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 אמרתי n ע"ע שונים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 ולא, בתשובה ב' לא כל הע"ע הם 1. זו מטריצה מעל המרוכבים, יש לך n שורשים שונים.הפולינום האופייני של מטריצת היחידה הוא תשובה ה', לא תשובה ב'. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheLady פורסם יולי 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 23, 2013 תודה אודי :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.