mobi פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 היי, דרוש סטודנט עם ידע בWEB לעזרה בהכנת ש"ב.תמורת תשלום. נא לפנות בהודעה פרטית.תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 מה עם קצת פרטים מזהים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mobi פורסם יולי 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 בשביל מה זה נחוץ? תמיד גם אפשר לשאול בה"פ. en → iwהנחוץ לך פרט ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם יולי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2013 אם במקרה המתרגל שלך קורא בפורום, זה יחסוך לו קצת טרחה.למה, אתה מתבייש במשהו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mobi פורסם יולי 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2013 אני לא מבין מה אתה רוצה. אם היית מבין את הסיבה שאני מבקש עזרה, לא היית שואל שאלות.וזו בקשת עזרה, לא שמישהו יעשה במקומי את השיעורים, אני יושב איתו ביחד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם יולי 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2013 אז תגיד שאתה מחפש שיעור פרטי, בקשות לעזרה בהכנת ש"ב בתשלום כבר היו בפורום של אס"ט בעבר וזה כמעט אף פעם לא היה תמים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cccp פורסם אוגוסט 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2013 עדיין רלוונטי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.