Dolores פורסם יולי 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 17, 2013 היי :) הבנתי שהסמסטר השלישי בחשמל מאוד עמוס ואולי כדאי לי לשקול לדחות איזה קורס אבל בינתיים אני מעדיפה ללכת לפי המומלצת, מה גם שתאריכי המבחנים נראים יחסית מרווחים.אשמח לשמוע את דעתכם על העומס, המרצים, באילו קורסים אפשר לוותר על הרצאות/תרגולים ולראות בווידאו או ללמוד מספרים? והאם יש לכם המלצות איך כדאי ללמוד? * תורת המעגלים החשמליים (4) – סתיו ינון (כתוב ב-ug שיש סדנאות רשות וסדנאות מטל"ב. חשוב או שאפשר לוותר?)* מבוא למבני נתונים ואלגוריתמים (3) – רן מרגולין או איילת טל* פונק' מרוכבות והתמרות אינטגרליות (4)* מד"ח וטורי פוריה (4)* מעבדה לפיסיקה 2ח' (1)* פיסיקה 3ח' (3.5) – אורן כהן+הומאני תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם יולי 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 17, 2013 מעגלים - הסדנאות משעממות ולא ממש עוזרות...המערכת הנ"ל היא יחסית עמוסה.מעגלים לא מוסיף הרבה לעומס, כנ"ל מבני נתונים. מד"ח והמעבדה הם קורסים די עמוסים (ממה שאני זוכר וממה שסיפרו לי).זה סמסטר אפשרי, אבל הוא ידרוש השקעה.אם את שוקלת להוריד קורס - אפשר להוריד פיזיקה 3ח או מבני נתונים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם יולי 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 17, 2013 לדעתי זה עומס סביר דווקא. אני עשיתי עכשיו סמסטר דומה, רק עם תכן לוגי וממ"ת במקום מבני נתונים ופיסיקה 3ח ובאמת היה לי עמוס מדי (תכן לוגי וממ"ת הרבה יותר עמוסים ממבני נתונים ופיסיקה 3).לא יודע לגבי המעבדה אבל שאר הקורסים לא עמוסים.במעגלים בסדנאות הרשות פותרים תרגילים ממבחנים קודמים- לי היה משעמם ולא ממש עזר. בסדנאות מטלב מלמדים חומר שצריך בשביל התרגילים הרטובים והמבחן, אבל אפשר להשלים את החומר הזה לבד. אני ממליץ ללכת לפחות לסדנה-שתיים הראשונות כדי להבין מה זה מטלאב בכלל.הוידאו במעגלים ממש טוב- גם הרצאות וגם תרגולים, אפשר לראות הכל בוידאו ולא לבוא לשיעורים בכלל. אבל ינון מרצה בסדר.עוד טיפ לגבי מעגלים- כל החומר התיאורטי מההרצאות- הוכחות של כל מיני כללים ומשפטים, לא רלוונטי בכלל לשיעורי הבית והמבחן. התרגולים חשובים מאוד.במרוכבות והתמרות יש וידאו טוב של ההרצאות (מחולק על פני שני קורסים בוידאו- כל ההרצאות של פונקציות מרוכבות, והחצי השני של "טוריה פוריה והתמרות").במד"ח הוידאו גרוע, בפיסיקה 3ח הבנתי שהוידאו לא עדכני ולא רלוונטי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 18, 2013 תודה! כנראה שאני אשאר עם העומס הזה :)כמה עמוסה מעבדה 2ח'? היא נמשכת לאורך כל הסמסטר או שמסיימים לפני כמו ב1ח'?איך כדאי ללמוד למד"ח? יש ספר מומלץ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם יולי 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 18, 2013 לא ידועה לי דרך טובה ללמוד למד"ח- הוידאו גרוע, יש ספר (של פינצ'ובר, אותו אחד שבוידאו) שמכיל את החומר אבל הוא לא משהו בכלל.יש PDF עם סיכום מוצלח בכתב יד של ההרצאות של לידיה מלפני כמה שנים, נראה לי זה הכי טוב. העניין שהוא מכיל רק את החומר של מד"ח (בלי טורי פוריה). מצד שני לפוריה יש וידאו טוב אז אפשר להשלים משם.אפשרות נוספת היא להגיע להרצאות- תלוי מי המרצה (הסמסטר למדתי עם איימי נוביק-כהן והיא נחמדה והכל אבל בתור מרצה היא פשוט מזעזעת, לא מבינים כלום).חשוב להגיע לתרגולים, הקורס מאוד טכני ומה שמכין הכי טוב למבחן זה התרגולים (ושיעורי הבית). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.