מעבר לתוכן

מעבר מאת״א לטכניון, הנדסת מכונות

Keyser

הודעות מומלצות

לפנות-בוקר טוב לכולם,

אני סטודנט בסוף שנה ב׳ (קרי, תקופת מבחנים של סמסטר ד׳) באת״א, במסלול הנדסת מכונות.

אני מעוניין לעבור לטכניון ולהישאר באותו מסלול. מהי הפרוצדורה לביצוע של מהלך כזה? מה אצטרך לספק (אם בכלל) בכדי להירשם? אילו תנאים ישנם למעבר?

אני יודע שמהלך כזה ידרוש ממני לקחת קורסי חדו״א, מאחר והנפצה המתקראת ׳שדו״א׳ אינה מוכרת מעבר לגבולות תל אביב.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תראה תשמע,

אני מעדיף להישאר מחוץ לפייסבוק. 

על כל פנים - 

דיברתי עם מרכז הרישום והפנו אותי ליועץ לימודי. הבעיה היא, שנאמר לי בטלפון שכל עוד הממוצע 80 ומעלה (מהמוסד הקודם, כמובן) הדברים יסתדרו. מאחר וכתבתי את השורה הזו, אפשר לנחש שהממוצע שלי אינו 80 ומעלה. לעומת זאת, ציון הסכם שלי, מגרד את הסכם הנדרש להנדסת מכונות - 82 (וקצת) כאשר הסכם הדרוש הוא 84. האם אפשרי להתקבל על סמך הסכם עצמו, כך שההתייחסות לעבר האקדמי היא רק ע"מ לקבל פטורים עבור קורסים כאלו ואחרים? 

כ"כ, מהם הסיכויים להתקבל על-אף ההפרש? אני יודע שהציון משתנה לכאן או לכאן ככל שההרשמה מתקדמת, אך האם מצב כזה אפשרי? 

נ.ב: איך משנים העדפות רישום? 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

83.9 זה מגרד, 82  כשאתה צריך 84 לא מגרד אפילו את הביצה השמאלית של המזכירה של ועדת הקבלה של הנדסת מכונות.  הסיכוי שלך להתקבל על סמך סכם לא מספיק כשאתה כבר מתחיל שנה שלישית באוני' אחרת עם ממוצע נמוך מ-80 לא מזהיר, בין השאר גם כי ברגע שיש לך רקע אקדמאי אז הסכם הוא לא הדבר היחיד שנלקח בחשבון.  לדעתי הדבר הכי פרודוקטיבי שאתה יכול לעשות כרגע זה להישאר בת"א ולשפר קורסים גם אם זה יעלה לך בעוד שנה לתואר. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...