dando פורסם יולי 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 15, 2013 http://snag.gy/mFL7A.jpg התעלמתי מהרמז וניסיתי משהו אחר, הגדרתי:x = r * cos 2/3 ty = r * sin 2/3 tואז לבטא את r ע"י t בכך שאציב במשוואת עקום. אבל זה די הסתבך לי כשחיפשתי את התחום פרמטרים...האם מותר להעלות בריבוע פרמטריזציה של סינוס וקוסינוס?כי מצד שני ראיתי תרגיל שהעלו בחזקה שלישית את הקוסינוס והסינוס ואז הכל היה בסדר.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 15, 2013 אתה יכול להשתמש באיזו פרמטריזציה שבאה לך כל עוד היא מתאימה למסלול, אבל פה לא נראה לי שהיא מתאימה. לדעתי אם תציב אותה בשוויון תקבל סתירה (הקבוע r שווה לפונקציה משתנה של הפרמטר t).הרמז מוביל אותך הישר לתשובה מהצבה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם יולי 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 15, 2013 מממ השיוויון אבל מבטא לי את r בעזרת t אז לא אמורה להיות סתירה והצלחתי להגיע לפרמטרזציהעם הרמז שהציעו סתם מעצבן שאני לא מצליח עם זו שחשבתי עליה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 15, 2013 אוקי, זה בסדר, אבל אתה עדיין מקבל בסוף סתירה כשאתה מחפש את הערך של t ב-(1,1), כי אתה מקבל מספר( (tg(t)^(2/3 ) שהוא וההופכי שלו שווים לחצי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם יולי 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 15, 2013 אוקי תודה רבה!! אז הבעיה היא בגלל ה-(1,1) שאין עבורו t......... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.