dando פורסם יולי 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 13, 2013 היי, כתבתי את מה שלא ברור לי על התמונה המצורפת:http://snag.gy/BAIj1.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 13, 2013 1. (נראה לי) כדי שאורך וקטור הגרדיינט יהיה גדול מאפס. אם יש וקטור גרדיינט שונה מאפס שלושת המשיקים חייבים להיות ניצבים לו ולכן חלק ממישור אחד שהוא ניצב אליו. תסתכל על פונקציית הכדור f=x^2+y^2+z^2 בראשית הצירים. הראשית (0,0,0) היא "משטח רמה", אבל הגרדיינט למשטח שווה שם לאפס וכיוונו לא מוגדר היטב, וכמובן שאי אפשר לדבר על עקומים או על משיקים להם. 2. לא אם רוצים לפתור עם משפט גרין. הוא מחייב גזירה נוספת ולכן מגיעים לנגזרת השלישית של f. 3. תסתכל על תחום A שמכיל את החצי העליון של מישור xy, בלי הראשית, ותחום B שמכיל את החצי התחתון של מישור xy, בלי הראשית. כ"א מהתחומים פשוט קשר אבל האיחוד שלהם לא פשוט קשר. ולכן אם יש שדה וקטורי שמשמר בכל תחום פשוט קשר (כי יש לו נקודה סינגולרית בראשית) הוא ישמר ב-A, ישמר ב-B, אבל לא באיחוד שלהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם יולי 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 13, 2013 (נערך) אודי תודה רבה!לגבי 2 פתרתי בלי סטוקס אלא ישירות עם פרמטריזציה וזה דרש רק C2 או שאני מפספס משהו? (מקווה שתבין) http://snag.gy/r6T7u.jpgעריכהזה לא נכון כי:נראה לי שיש בעייה מתודית להניח בהוכחה קיום פרמטריזציה שחוזרת לאותו ערך של פרמטר, אפילו שמדובר בחזרה לאותה נקודה במסלול סגור.הפרמטר צריך להיות מונוטוני (למשל, זווית שעולה בערך של 2pi). נערך בתאריך יולי 13, 2013 - על-ידי dando ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 13, 2013 (נערך) נראה לי שיש בעייה מתודית להניח בהוכחה קיום פרמטריזציה שחוזרת לאותו ערך של פרמטר, אפילו שמדובר בחזרה לאותה נקודה במסלול סגור.הפרמטר צריך להיות מונוטוני (למשל, זווית שעולה בערך של 2pi)....אבל נראה לי בסדר להניח שהנגזרת באותה נקודה מוגדרת באופן חד ערכי, גם אם הערך של הפרמטר שונה בכל מקרה, בבירור כוונו פה לכך שתשתמשו בגרין... נערך בתאריך יולי 13, 2013 - על-ידי אודי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם יולי 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 13, 2013 מממ סבבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.