_Me_ פורסם יולי 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 11, 2013 שלום לכולם,אשמח לעזרה עם סעיף ו' בשאלה.התשובה אמורה לצאת http://www.codecogs.com/gif.latex?n! ואין לי מושג איך להגיע לזה... (לא ממש הבנתי את הרמז שנתנו בשאלה) תודה רבה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 11, 2013 הסעיף הוא תוספת לסעיף ה' ולא ד' כמו שכתוב שם נכון? אם כן נראה לי שזה דרך נכונה לחשוב על זה: הרקדנית הראשונה "פותחת מעגל" חדש,השנייה יכולה לפתוח מעגל חדש, או להצטרף ולעמוד מימין לראשונה.השלישית יכולה לפתוח מעגל חדש, להצטרף ולעמוד מימין לשנייה או להצטרף ולעמוד מימין לראשונה....ה n-ית יכולה לפתוח מעגל חדש, להצטרף ולעמוד מימין ל n-1 -ית, ... להצטרף ולעמוד מימין לראשונה. זה כנראה לא מה שהם התכוונו (לפי הרמז), אבל זה גם יוצא !n . הרמז בעיקרון אומר תסתכל על כל הסידורים האפשריים של n מספרים (נניח עבור n=3 : זה 123, 132, 231, 213, 321, 312) ותיצור התאמה כך שכל פרמוטציה כזו קובעת סידור מסויים של רקדניות, כאמור זה לא הדרך של הפיתרון שלי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
_Me_ פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 11, 2013 תודה רבה אוהד! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 11, 2013 בכיף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.