littlerunaway פורסם יולי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 8, 2013 יש איזה מינימום של נקודות שאני חייבת לקחת בסמסטר/שנה? בסמסטר חורף הקרוב אני רוצה לקחת מת"מ, ספרתיות והסתברות (10 נקודות סה"כ)הייתי רוצה להוסיף לזה גם צרפתית למתחילים (2.5) ואיזה קורס ספורט, אבל נראה שהסיכויים שיישאר מקום מזעריים בהתחשב בעובדה שמועד הרישום שלי הוא רק עוד 10 ימים. אם זה יהיה המצב אני אקח עוד איזה קורס בחירה.אני לא רוצה סמסטר עמוס, אני לא מאלה שיושבים ללמוד עד השעות הקטנות של הלילה (אני גם לא מהגאונים שפותרים הכל תוך חצי שעה) ואין לי בעיה לפרוש קצת את התואר בשביל זה, השאלה אם זה אפשרי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם יולי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 8, 2013 אין מינימום עבור כל סמסטר, אבל אם אני לא טועה חייבים להשלים לפחות 27 נקודות בשנה הראשונה בטכניון אחרת נכנסים למצב אקדמי לא תקין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם יולי 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 9, 2013 שנה ראשונה לא בעיה, עברתי את ה-27. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.