_Me_ פורסם יולי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 8, 2013 אפשר חוות דעת על הקורס?האם ניתן ללמוד מהוידאו (של ההרצאות) ולקרוא לבד את השקפים של ההרצאות? תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
דרדסית פורסם יולי 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 10, 2013 הקורס נחמדלפעמים מרגיש קצת חופש בחומרהמרצה עמיר תומריש בו משהו מרתקהש.ב לא עמוסים אבל צריך כמה ערבים- בדר"כ אחד-שניים, כי זה 3 בצוות ולכן העבודה מתחלקתזה רפרניס הש.ב הן בעיקר מללפרט לאחרון ששם כותבים קוד המבחן הוא על החומר של ההרצאותודי פשוט. ציונים גבוהיםבוא נגיד אני נכשלתי במבחן ויש לי סופי 80+הוידאו מכסה טוב את השקפים בדקתי עכשיו והמרצה הוא חדש בסמסטר הבא, מעולם לא העביר את הקורסאז אולי יהיו שינויים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
_Me_ פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 11, 2013 תודה רבה על התשובה המפורטת! ד"א, לגבי התרגולים, אם לא מסתדר לי להגיע, אפשר להשלים לבד מהשקפים/דפי תרגול? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
דרדסית פורסם יולי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2013 התירגולים בקורס הזה נראו לי מיותרים למדילא עליהם נשאלים שאלות למבחןולא מהם באמת צריך לעשות את הש.באין טעם להגיע שים לב, שסמסטר הבא אין את תומר עמיר ויש מישהו שלעולם לא היה מרצה בשיטות אז הנ"ל יכול להשתנות 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
_Me_ פורסם יולי 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2013 תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.