JustAGuest פורסם יולי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 אני אתחיל בחורף סמסטר שלישי במדמ"ח, והחלטתי לדחות לסמסטר הבא את הקורס המדעי הנוסף, ולכן תכננתי להוסיף קורס אחר למערכת.בנוסף, יש לי שבוע בלוח המבחנים שיהיה ממש נוח לדחוף שם מבחן כלשהו. TLDR:האם יש תוכנה/אתר שבהינתן תאריך/טווח תאריכים, יחזירו לי את כל המבחנים שמתקיימים בזמן זה? (אשמח גם להצעות ממדמ"חניקים אם במקרה אתם מכירים קורס (אמיתי) שנופל על תחילת פברואר.) תודה מראש! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 או, מדמחני"ק זה בדיוק מה שצריך.יש את ה REP וקבצי הXML שיו-דונקי מכין. תכתוב סקריפט קצר שעושה בדיוק מה שאתה רוצה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
JustAGuest פורסם יולי 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 או, הקדמתי אותך ;)(עם פרסום הפוסט פצחתי בשיחה (כרגע חד-צדדית) עם פסי על קובץ ה-REP, ואני מחכה שהוא יענה. אם אין כלי כזה הייתי רוצה לנסות לכתוב אותו, או לפחות גרסא עלובה שלו.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 פשוט קח את ה XML שUDonkey יוצר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
JustAGuest פורסם יולי 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 הסתכלתי עכשיו, באמת יש בו את כל מה שצריך ואפילו לא צריך לבנות כלי חדש, תודה רבה =] אבל עדיין, יהיה נחמד לבנות כלי עצמאי שמפרסר את ה-REP, ויעשה הכל אוטומטית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יולי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 כתבתי פעם משהו שמנתח את הUG ישירות עוד לפני הגעת הREP, אבל לצערי הוא נמחק כשסגרו לי את הT2. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 כתבתי פעם משהו שמנתח את הUG ישירות עוד לפני הגעת הREP, אבל לצערי הוא נמחק כשסגרו לי את הT2. פשוט הזנחה פושעת (וגם הסקריפט של נדנוק שרשורים והתמונות ששלחתי לך לT2 שלי על עמוד) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.