Sweex פורסם יולי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 בשאלה הזאת, החוט מתנהג כמו חיכוך שגורם לגלגול והכוח השני הוא כבידה שהוא מרכזי אז אני בעקרון כן יכול להשתמש בשימור אנרגיה.למה אבל ספציפית בשאלה הזאת השימור לא עובד?אם אני מגדיר גובה התחלתי בתור 10R ומשווה לאנרגיה הקינטית כאשר הגובה מגיע במערכת הצירים שקבעתי ל- 0 + האנרגיה הקינטית (סיבוב ותנועה).אחרי זה מוצא את המהירות ובעזרת משוואת המהירות v(t)=v0-gt zzz מוצא את הזמן שכמובן יוצא לא נכון.עכשיו או שטעיתי בזה שהשתמשתי ב- g בתור תאוצת הנפילה כי החוט מפעיל כוח או שאי אפשר לעשות פה שימור אנרגיה מסיבה שלא ממש הבנתי.מה שבטוח שהדרך שלי לא נכונה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם יולי 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2013 אוקיי לא משנה. בדקתי שוב והבנתי שהתאוצה שלי פשוט לא הייתה נכונה.אפשר להשתמש פה בשימור אנרגיה למרות שהדרך של הפתרון יותר קצרה. אני פשוט לא חישבתי נכון את התאוצה כי החוט כן יוצר כוח כך שהנפילה היא לא g בדיוק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.