laishand פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 יצאתם לדייט ראשון הכול היה סביר לא רע לא מדהים הבנאדם שמולכם לא טרול או מישהו מזוויע אבל לא מעלה בכם ניצוצות בסוף הדייט אתם נותנים צאנס לדייט שני? אומרים היה נחמד אבל לא נראה לי? אומרים נפגש שוב ואכ"ח מסננים/מבטלים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
hearmeroar פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 צ'אנס שני! סתם כי למה לא... דווקא יצא לי כבר שזה היה ככה והסתדר יפה בסוף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shirbi פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 נותן צ'אנס שני אם קיבלתי את הרושם שיש סיכוי שהיא גם מעוניינת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daenerys פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 תלוי בתקופה שבה אני שרויה אבל כנראה זורקת אליו את הכדור ויוצאת איתו רק אם הוא יוזם, אחרת אתן לעסק להתהדהד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם אוקטובר 29, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 29, 2012 האם יש מצב של יותר מידי ניצוצות? כולכך מדהים שאתם תרגישו שאתם לא יכולים להכיל את זה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורטל:-) פורסם נובמבר 4, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 4, 2012 האם יש מצב של יותר מידי ניצוצות? כולכך מדהים שאתם תרגישו שאתם לא יכולים להכיל את זה? יש מצב כזה-בדר"כ ההתלהבות דועכת מהר,כמו שהיא התחילה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם נובמבר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 5, 2012 אורטל אני מתכוון שההתלהבות לא יורדת EVER ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 היכן אורטל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.