Sweex פורסם יולי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 3, 2013 זה יותר שאלה תאורטית.בשאלות מהסוג הזה, כאשר יש לי שתי מסות מחוברות באמצעות קפיץ ללא כוחות חיצוניים אני למעשה יכול להגיד שמכיוון שהכוח משמר אז מהירות מ"מ תהיה קבועה?בנקודה שבה התכווצות הקפיץ מקסימלית אז האנרגיות הקינטיות של שני הגופים שוות לאפס אבל אני עדיין צריך להתחשב באנרגיתת מרכז המסה?זה אומר שלא משנה איזה חישוב אני אעשה בשיקולי אנרגיה אני תמיד אאלץ להוריד את אנרגיית מ"מ כי היא קבועה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 3, 2013 בשאלות מהסוג הזה, כאשר יש לי שתי מסות מחוברות באמצעות קפיץ ללא כוחות חיצוניים אני למעשה יכול להגיד שמכיוון שהכוח משמר אז מהירות מ"מ תהיה קבועה?כן. בנקודה שבה התכווצות הקפיץ מקסימלית אז האנרגיות הקינטיות של שני הגופים שוות לאפס אבל אני עדיין צריך להתחשב באנרגיתת מרכז המסה?אתה מתחשב באנרגיות הקינטיות של שני הגופים או באנרגיה הקינטית של מרכז המסה, אלו לא אנרגיות נפרדות.בדיוק בגלל שהכח משמר ומהירות מ"מ קבועה לא ייתכן ששני הגופים יעצרו. זה אומר שלא משנה איזה חישוב אני אעשה בשיקולי אנרגיה אני תמיד אאלץ להוריד את אנרגיית מ"מ כי היא קבועה?היא תמיד תהיה קיימת, כן. היא פשוט תתחלק אחרת בין הגופים. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.