vaiko פורסם יולי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 אני כותב עכשיו משימה של בקטרקינג וצריך לעשות בדיקה לmalloc ואז לשחרר אותו בסוף,כאשר המשימה היא רק לכתוב חלק מהקוד את הmain הסגל רשם כבר,אני מריץ אץ הקוד ואני מקבל את השגיאה שרשומה בכותרת והתוכנית קורסת, זאת בעיה שקשורה להקצאת זיכרון. מישהו יכול לעזור לי ולרשום לי בדיוק איך אני מנסח את הבדיקה והשחרור של הזכרון,ההקצאה והשחרור היא למצביע למערך של מצביעים. אני מצרף את הקוד. New Text Document.txt ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 על פניו ההקצאה והשחרור נעשים נכון,יכול להיות שאתה איפשהו ניגש למקום שלא הקצת,יש לך קלט לדוגמא שזה נגרם בו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם יולי 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 5 3 1->2 2->3 3->4 כאן למשל זה קורה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 מבדיקה של valgrind אכן יש לך גישות של קריאה כתיבה למקומות לא חוקיים, למשל בשורה 112 (זאת ההתראה הראשונה),אתה כנראה "גולש" מעבר לאחד מהמערכים שהקצת, קשה להבין איפה ולמה בדיוק בלי להבין מה התוכנית אמורה לעשות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם יולי 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 יכול להיות שזה קשור לזה שאני מנסה לכתוב לתוך המערכים\מצביעים האלה עם הזיכרון הדינמי מתוך פונקציות אחרות מאלה שבהן הזכרון הוקצה, כי בשורות האלה בדיוק יש לי שגיאות.אם כן מהי הדרך הנכונה לכתוב לתוכן מפונקציות אחרות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 לא, ככה עושים את זה, אני חוזר ואומר שהאלגוריתם שלך כנראה גולש... Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 תסתכל בבדיקה שהוספתי ותראה שזה נופל בגלל זה(הוספתי את שורות 13,6 ו110).tst.txt ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם יולי 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 כן אני רואה, זה לא הגיוני, יש לי בבירור בדיקה if שבודקת אם j == n אז יש שרשרת של תנאים ואין מצב שהוא יוצא בלי איפוס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2013 הבעיה היא לא j אלא path (או ליתר דיוק path+1) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.