Hela פורסם יוני 29, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 29, 2013 מישהו יכול להסביר לי איך המנגנון הזה עובד .. אני לא מצליחה להבין מה שקורה פה תודה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ליאת!! פורסם יוני 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 30, 2013 אבל זה מסומן עם חצים.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם יוני 30, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 30, 2013 אני לא מבינה איך הדונור נכנס לאקטספטור אני לא רואה את זה בתוצרים מה שקורה שם ... מישהו בבקשה עזרה........ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ליאת!! פורסם יוני 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 30, 2013 הפחמן הקיצוני ביותר בדונור נדבק לפחמן מס' 2 משמאל באקספטור. תוך כדי כך הקשר הכפול בדונור נפתח ובמקומו נוצר קשר כפול בין הפחמן לידו והחמצן (רואים בתוצר) ובאקספטור הקשר הכפול לחמצן נפתח ונשאר מטען שלילי עליו (ראי בתוצר). אם תציירי תמונת ראי של הדונור ותחברי את הפחמנים כמו שאמרתי תקבלי את אותו תוצר... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.