riovelo פורסם יוני 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2013 ידוע לי כי שכדי שתהיה העתקה חח"ע אז dimKerT=0, אבל איך אני מבטא את הדרישה הזו בפולינום? דבר שני, איך בכלל אני מגיע למסקנה שיש העתקה כזו?תודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2013 (נערך) ידוע לי כי שכדי שתהיה העתקה חח"ע אז dimKerT=0, אבל איך אני מבטא את הדרישה הזו בפולינום?אחרי שהגדרת את ההעתקה שלך, אתה צריך לוודא שרק וקטור האפס עובר לפולינום האפס. כלומר, שכדי שכל המקדמים של הפולינום יתאפסו וקטור המקור חייב להיות וקטור האפס. דבר שני, איך בכלל אני מגיע למסקנה שיש העתקה כזו?נראה לי שבגדול הדרישה שמימד המרחב שאתה מעתיק אליו גדול או שווה למימד מרחב המקור. במקרה הזה http://www.codecogs.com/gif.latex?R%5E2 הוא ממימד 2 ו-http://www.codecogs.com/gif.latex?R_2(x) ממימד 3, אז זה אמור להיות בסדר. נערך בתאריך יוני 24, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 24, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2013 אחרי שהגדרת את ההעתקה שלך, אתה צריך לוודא שרק וקטור האפס עובר לפולינום האפס. כלומר, שכדי שכל המקדמים של הפולינום יתאפסו וקטור המקור חייב להיות וקטור האפס. אז בעצם אני צריך להגדיר פרמטרית את ההעתקה ולא ע"י מקדמים מספרים ואז לבדוק האם פולינום ה-0 מתקבל מווקטור ה-0? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2013 (נערך) אתה חייב להגדיר את ההעתקה פרמטרית כי המקור של ההעתקה מוגדר פרמטרית.אם אתה מגדיר העתקה שבה המקור הוא פרמטרי והתמונה וקטור של מספרים בלבד אוטומטית ההעתקה לא חח"ע, כי כל ( a,b ) עובר לאותו וקטור מספרי.וכן. נערך בתאריך יוני 24, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 25, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 25, 2013 אוקי, תודה רבה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.