אסף פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 אני בסמסטר ראשון ואני מרגיש בודד. לפעמים אני ממש מתחרפן מזה. אני צריך לדבר עם אנשים. ולא רק על שיעורי הבית. ויש עדיפות לבנות. ויש עדיפות שדברים יתפתחו הלאה. אבל מנסיוני כל התכתבות מכל סוג יכולה להרוות את הצרכים הנפשיים שלי. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 הייתי מנסה בטכנובלוג ולא בפורום הזה. הוא פעיל יותר.לגבי שכיחות בחורות, זו בעייה בכל הפורומים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם יוני 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 25, 2013 הייתי מנסה בטכנובלוג ולא בפורום הזה. הוא פעיל יותר.אני רואה שלקחת על עצמך את תפקיד הסדרן הראשי של הפורומים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 25, 2013 (נערך) בתור "פעולת תגמול" אני חייב לציין שהפוסט הזה די פתטי. וגם די סותר את פאסון "הו,לא-אכפת-לי-ממך-בכלל"....אני ממליץ שתפתח גם בהכרויות ורומנטיקה שרשור על יעקב פרנקל, אולי מישהו ירצה לדון על חיי האהבה של יעקב פרנקל פה ...אם כי זה לא באמת יפריע לי בהתחשב בתעבורה הדלה של הפורום הזה נערך בתאריך יוני 25, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יוני 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 25, 2013 :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם יוני 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 26, 2013 אסף, הצגת את הצרכים שלך וזה מובן.עכשיו: מה יש לך להציע למי שידבר או תדבר איתך...? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם יוני 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 26, 2013 מה יש לי להציע? אני לא הולך לשווק את עצמי. עד כה התכתבתי עם אנשים שהכרתי בכל מיני מקומות, ואם היה לשני הצדדים נחמד זה נמשך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם יוני 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 27, 2013 אני חושבת שיעזור לך מאד להגיד עוד דברים על עצמך מלבד "אני מאד רוצה שמישהי תפנה אליי". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם יוני 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 27, 2013 דברים על עצמי... אפשר לומר שאני בנאדם לא שגרתי בגלל שעברתי חיים לא שגרתיים. לא משהו הזוי במיוחד אבל סיפור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם יולי 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 15, 2013 אם אתה מחפש בנות שאיתן דברים יתפתחו הלאה אני ממליץ לך להתמקד בפורום דתלשים בכיפה ;) בכל מקרה ברוך הבא לפורום, הפורום הזה הוא פעיל ותוסס, אבל רוב היוזרים פה הם כבר בוגרים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.