riovelo פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 אוקיטי אז אני אשמח לכמה הסברים:1) האם תחום האינטגרציה הכוונה ל-3 ו-12?2) אם יש דרך "אלגנטית":לחשב את האורך מבלי להגיע למצב של התעסקות עם מעלה 4?3) האם בחסמים על האינטגרנד הכוונה לערכי f(x) ב-3 ו-12?4) האם הכוונה בחסם על האינטגרל ערכי האינטגרל ב-3 ו-12? 5) שאלה נוספת שלא קשורה ל-4 הראשונות: אם נתון לי שאינטגרל של f שווה ל-0, איזו דוגמא נגדית אני יכול לתת עבור פונקציה כזו שלא מתקיים עבורה שהאינטגרל של הערך המוחלט שלה שווה ל-0. ( והבנתי שקיימות פונקציות כאלו כי המתנ"ט כתב לי שגיאה כאשר כתבתי שלכל פונקציה כזו גם האינטגרל של ערכה המוחלט הוא 0 ) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 (נערך) 1. כן. 2. מה? :scratch: אנחנו במימד אחד. אורך הקטע הוא ההפרש בין 12 ל-3. 3. רגע, לא! 4. לאינטגרל אין ערכים בנקודה, אבל כמו בשרשור הקודם - אפשר לקרב אותו ע"י מכפלת ערך האינטגרנד בנקודה באורך קטע האינטגרציה. קח את הערך המינימלי והמקסימלי של האינטגרנד והכפל באורך קטע האינטגרציה כדי לקבל חסמים לאינטגרל. 5. סינוס בין אפס לשני פאי. האינטגרל הוא אפס, האינטגרל של הערך המוחלט 4. נערך בתאריך יוני 23, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 (נערך) תוספת ל-3: מכיוון שהאינטגרל ברדיאנים, המינימום/מקסימום של האינטגרנד לא בהכרח בקצוות (סינוס לא פונקצייה מונוטונית בין 3 ל-12). יש פה יותר ממחזור אחד של סינוס בריבוע, ולכן הערך המינימלי של סינוס בריבוע הוא אפס והמקסימלי הוא 1.אפשר לחשב משני הערכים האלו את הערך המקסימלי והמינימלי של הפונקצייה (בהתאמה). נערך בתאריך יוני 23, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 תודה, ככה עשיתי והמתנ"ט נתן לי את כל הנקודות, אך אני עדיין לא מבין. למה אורך הקטע הוא ההפרש בין 3 ל-12?לא הייתי אמור להשתמש בנוסחה לפיה אורך הקטע הוא אינטגרל של שורש של f'^2+1? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 . סינוס בין אפס לשני פאי. האינטגרל הוא אפס, האינטגרל של הערך המוחלט 4. תוכל בבקשה להגיד לי מהו האלגוריתם של אינטגרל לערך מוחלט? לא כל כך מובן לי העניין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 (נערך) לא הייתי אמור להשתמש בנוסחה לפיה אורך הקטע הוא אינטגרל של שורש של f'^2+1?נראה לי שאתה מתבלבל עם הנוסחה לחישוב אורך של קטע מעקום.אבל פה לא נשאלת על אורך של קטע מעקום אלא על קטע שהוא חלק מקו ישר - תחום אינטגרציה במימד אחד שנמצא על ציר x.על קו ישר אפשר לחשב אורך קטע פשוט כהפרש קואורדינטות. תוכל בבקשה להגיד לי מהו האלגוריתם של אינטגרל לערך מוחלט? לא כל כך מובן לי העניין.אתה צריך לקחת את האינטגרנד בערך מוחלט.אם האינטגרנד משנה סימן בתחום האינטגרציה שלך חלק את התחום למספר קטעים שבכל קטע הסימן קבוע.אז תוכל לודא שבכל קטע עליו אתה עושה אינטגרציה האינטגרנד יהיה חיובי (להוסיף מינוס אם צריך). למשל, אם אתה עושה אינטגרציה על ערך מוחלט של סינוס בין אפס לשני פאי יש לך שני קטעים שבכל אחד לסינוס יש סימן אחר - בין אפס לפאי סינוס חיובי ובין פאי לשני פאי סינוס שלילי.בשביל לעשות אינטגרל על ערך מוחלט של סינוס בקטע הזה אתה צריך לחלק את התחום לשני תת תחומים (שני אינטגרלים נפרדים) - בין אפס לפאי אתה עושה אינטגרציה על http://www.codecogs.com/gif.latex?sin(x) ובין פאי לשני פאי על http://www.codecogs.com/gif.latex?-sin(x).חלקת את תחום האינטגרציה והתאמת את האינטגרנד שלך כך שיהיה חיובי לאורך כל התחום. נערך בתאריך יוני 23, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 תודה רבה אודי, עכשיו הרבה יותר מובן!:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 אגב, אפשר לראות שה"נוסחא" לחישוב אורך קטע על קו ישר היא מקרה פרטי של הנוסחא לחישוב אורך קטע מעקום.מכיוון שישר מתואר ע"י הפונקציה y=C מתקבל f'(x)=0 :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.