אנטוני פורסם יוני 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 22, 2013 אני עומד להתחיל ללמוד באוקטובר, ומסתבר שאני חייב לעבור את בחינת הסיווג בפיסיקה...אני כנראה מתכוון להיבחן במועד ספטמבר, הבנתי שאח"כ עם הלחץ של הסמסטר זה כמעט בלתי אפשרי..למי שעבר את זה, יש לי כמה שאלות; באיזה דרך מומלץ להתכונן לבחינה? מה רמת הקושי שלה? האם כדאי ללמוד דרך קורס הקיץ (מכינה) של הטכניון?אני גר כרגע בבאר שבע ובגלל אילוצים של העבודה לא יכול לעבור בזמן הקרוב לחיפה, מישהו מכיר גוף חיצוני אחר שיכול להכין לבחינה הזאת בזמן קצר כ"כ?כדאי ללמוד לבד? ואם כן כיצד?אני אשמח מאוד לעזרה בנושא... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יוני 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 22, 2013 תוכל למצוא את פרופ' מריו לביו מעביר את החומר בצורה מצויינת. תחפש "האתר של קובי" בגוגל, יש שם תרגילים עם פתרונות (פעם גם היו שם מבחנים גם פתרונות אבל כרגע אני לא מוצא אותם משום מה, אולי הורידו) בהצלחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אנטוני פורסם יוני 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 22, 2013 קודם כל תודה רבה על המענה המהיר! אני אשמח אם תוכל להרחיב קצת, לפי התשובה אתה מציע לי כנראה ללמוד לבד, האם זה יכול להספיק? קח בחשבון שאין לי רקע בפיזיקה וחמש שנים לא נגעתי בשום חומר לימודי. יש דרכים נוספות שמישהו ממליץ עליהן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יוני 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 22, 2013 אישית למדתי ככה והצלחתי (גם ללא רקע בפיסיקה ועם הפסקה של כמה שנים מהתיכון),כמובן שזה תלוי ביכולת הלמידה העצמית שלך אבל בגדול זה יכול להספיק.בנוסף יש ספרי לימוד תיכוניים של יורם אשל, הם מומלצים ויכולים להועיל (לתרגל ו/או לסכם במקביל להרצאות).(אגב, הציון במבחן לא משנה העיקר לעבור את הסף). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מיכאל פורסם נובמבר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 24, 2013 אני באותו מצב כרגע, מתחיל ללמוד במרץ.יש שני סוגי בחינה: מכניקה וחשמל. אני צריך לעשות את שניהם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם נובמבר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 24, 2013 מה אתה הולך ללמוד? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מיכאל פורסם נובמבר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 24, 2013 מדעי המחשב (רשום מימין). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם נובמבר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 24, 2013 http://ug.technion.ac.il/GeneralInfo/sivug/Takana-sivug.html ב"פירוט המסלולים" כתוב מי צריך מה.רוב המסלולים במדעי המחשב תחת הקטגוריה של "מסלולים בהם יש חובה לעבור חלק א' של בחינת הסיווג (מכניקה) בלבד לפני תחילת הסמסטרהשלישי ללימודים" ולכן את הסיווג של חשמל אתה לא חייב לעשות (אתה כן תצטרך לעשות אותו אם תרצה לקחת קורס שזה קדם בשבילו, למשל פיסיקה 2). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מיכאל פורסם נובמבר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 24, 2013 מצוין, תודה! עוד דבר: הוזכר פה "האתר של קובי".מצאתי בו חומרים בנושא חשמל אבל לא במכניקה.יש משהו דומה (תרגילים, סימולציות) בנושא מכניקה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.