_Me_ פורסם יוני 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 21, 2013 איך יודעים אילו קורסים יפתחו בחורף הקרוב?אני שואל כי שמעתי שמועה לגבי קורס ספציפי בהנדסת חשמל - תכן וניתוח אלגוריתמים (046002) שבד"כ מועבר פעם בשנה, ולא הועבר באביב הנוכחי, והשמועה אומרת שגם לא יעבור בחורף הקרוב.1. איך אפשר לברר את זה בוודאות?2. הגיוני שקורס שהוא קורס חובה (במסלול הנדסת מחשבים ותוכנה) לא יפתח במשך שנה? תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohadbx פורסם יוני 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 22, 2013 ההרשמה נפתחת עוד שבועיים, מתישהו במהלך השבועיים האלה כבר אפשר יהיה לראות ב UG מה נפתח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם יוני 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 23, 2013 קורס חובה במסלול אמור להפתח לפחות פעם בשנה (אני אפילו חושב שיש תקנה כזו).במקרה שבו קורס זה איננו נפתח אתה יכול לפנות לנציג הסמסטר שיברר זאת או לפנות למזכירת לימודי הסמכה ולברר על פשר הקורס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
_Me_ פורסם יוני 24, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2013 תודה רבה, אני אפנה לנציג ואברר.ד"א, אתה יודע איפה אפשר למצוא את התקנה הזו (במידה והיא קיימת)? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 אני מצטער על התגובה המאוחרת, אך אני לא יודע איפה התקנה הזו מעוגנת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.