Dodo פורסם יוני 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2013 מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה התשובה הסופית לא נכונה? פספסתי משהו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2013 איך התחום V מוגדר? יש מצב שפשוט הגבול העליון של r לא נכון?ההגדרה של תטא ופי הפוכה בהשוואה למה שאני מכיר בקואורדינטות כדוריות, אבל זה כנראה לא עקרוני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dodo פורסם יוני 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2013 לא משנה, הסתדרתי (הייתה לי טעות חישוב טיפשית). תודה בכל מקרה.יש מצב לעזרה בשאלה הזאת: איך הפו' "1" ב-(x,y,z) הופכת לפו' "1" ב-(u,v,w)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dodo פורסם יוני 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2013 זה המשך השאלה: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2013 (נערך) אתה מדבר על הגבול העליון של האי שוויון? אין סיבה שישתנה. האי שוויון שמגדיר את הנפח לא משתנה בעקבות המרת הקואורדינטות, הוא רק ממולא במשתנים החדשים.ההמרה מוסיפה לך רק יעקוביאן (ואתה צריך עוד אחד, כי אתה צריך המרה לקואורדינטות אליפטיות). נערך בתאריך יוני 13, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.