Hela פורסם יולי 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 כן ניסיתי את זה אבל זה פשוט לא יוצא לי נכון :( m(2L/3)v0= 6ml^2/9 *ww=v0/L וזה לא נכון .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 (נערך) אבל בחישוב של התנע של מסה נקודתית את צריכה להתחשב בזווית בין המהירות למרחק שהיא גדולה מ-90.כלומר לחשב את היטל המרחק על הכיוון הניצב למהירות (או היטל המהירות על הכיוון הניצב למרחק, פחות נוח פה).מכיוון שהמהירות בכיוון ציר y, ההיטל של המרחק על כיוון הניצב הוא פשוט ההיטל של המרחק על ציר x, שיוצא המרחק ממרכז המסה ב-t=0 נערך בתאריך יולי 5, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם יולי 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 אז בעצם כדאי לי להשאר עם ראשית הצירים כנקדות ייחוס לתנע זוויתי וכך לא אצטרך את כול זה נכון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 לא לדעתי. את צריכה את מהירות הסיבוב סביב מרכז המסה, ואם את מחשבת תנ"ז סביב ראשית הצירים אז בכל שימור תנ"ז שתכתבי יש לך איבר נוסף של תנ"ז קווי של מרכז המסה שאת צריכה להתחשב בו. אם את נורא רוצה לחשב תנ"ז של המסה הנקודתית ב-t=0 ולא רגע לפני ההתנגשות את יכולה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם יולי 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 אם את נורא רוצה לחשב תנ"ז של המסה הנקודתית ב-t=0 ולא רגע לפני ההתנגשות את יכולה. אתה מדבר על תנ"ז בנקודת ייחוס ראשית הצירים או כאשר זה ביחס למרכז המסה או בשניהם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 (נערך) ההמלצה שלי לבעייה הזו היא לחשב תנ"ז ביחס למרכז המסה בכל מקרה. אם חישוב התנ"ז של המסה הנקודתית ביחס למרכז המסה רגע לפני המתיחה מבלבל אותך את יכולה לחשב את התנ"ז שלה ביחס אליו ב-t=0. את רק צריכה לזכור שפה את יכולה לעשות את זה כי את מחשבת תנ"ז במערכת מרכז המסה ובמערכת מרכז המסה המיקום של מרכז המסה הוא תמיד הראשית, לא משנה אם הוא משתנה בזמן במערכת המעבדה. נערך בתאריך יולי 5, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם יולי 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 אז בעצם אני מחשבת את התנ"ז של המסה הנקודתית ביחס למיקום מרכז המסה ב t=0 ע"י חיסור L/2 מ L/6 ומקבלת L/3 ואז אני כופלת במהירות הנתונה זאת אומרת mvL/3 ואני לא צריכה להטיל כלום ( מהירויות וכד') ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 זה יוצא אותו חישוב כמו החישוב עם ההטלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם יולי 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 אבל לחישוב עם ההטלה צריך למצוא זווית והטלות כדי למצוא את המהירות המתאימה ואז להכפיל אותה בR שהוא בעצם המרחק בין מרכז המסה אחרי המתיחה למיקום של המסה הזאת אחרי המתיחה .. לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 לא. אם את משרטטת את הגיאומטריה של הבעייה את רואה שההטל של המרחק ממרכז המסה רגע לפני המתיחה על הכיוון הניצב למהירות מקביל ושווה למרחק ביניהם על ציר x.המרחק בין מרכז המסה למסה m על ציר x קבוע מתחילת הבעייה. את לא צריכה לדעת שום זווית כדי לחשב אותו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.