Dvich פורסם יוני 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 7, 2013 אהלן, נתקעתי חזק בשאלה הזאת: אם הבנתי נכון, אני צריך להגיע למצב שבו הגבולות של z הם מספרים בלבד ומה שכפול ב-f(z) חייב להיות מספר או פונקציה של z, נסיתי קצת גם עם קואורדינטות גליליות אך ללא הועיל. תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יוני 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 7, 2013 Z משתנה פה מ0 עד 1.המקסימום שX יכול להיות זה 1, מסכים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dvich פורסם יוני 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 7, 2013 אמת, כך גם חישבתי (יחד עם y בין 0 לבין sqrt(1-x^2)). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יוני 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 7, 2013 ומה עם החלק השלילי של y? y יכול להיות גם בתחום שלhttp://i.imgur.com/glnYYyr.pngלא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dvich פורסם יוני 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 8, 2013 אוקיי, אני חושב שאת הראשון הצלחתי (יצא לי פאי חלקי 2), אך נסיתי שוב את סעיף ב' ועדיין יוצאת לי את אותה התשובה שהמתנט לא קיבל, איפה אני טועה? העברתי לקואור' גליליות מוזזות: x=rcosty=rsint+1z=z r בין אפס ל-1, תטא בין בין מינוס פאי חלקי 2 לפאי חלקי 2, ו-z בין אפס ל-1. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dvich פורסם יוני 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 8, 2013 פתרתי את השאלה הזאת, הפתרון הוא לא כפי שנכתב כאן, יש להשתמש בשיטת החתכים, אם מישהו יהיה מעוניין אני אכתוב את הפתרון המלא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.