Lior A פורסם מאי 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 31, 2013 צהריים טובים , יש תרגיל+פתרון מצורפים , ביקשו בשאלה למצוא את המקדם של X25 . השאלות בתוך התמונה , אשמח אם מישהו יסביר לי , תודה . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מאי 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 31, 2013 (נערך) כי המקדם של x^25 מורכב, בביטוי הסופי במסגרת השחורה, משני גורמים: פעם אחת יש כפל במספר 1 ואז אתה לוקח את האיבר בעל החזקה 25, ופעם שניה אתה מקבל את זה מהאיבר x^11 ואז צריך למצוא את המקדם (בסוגריים המרובעים) של x^14 כי אחרי הכפל גם זה תורם ל- x^25. זו גם הסיבה שבגללה יהיה יותר קשה אם נדלק על המסגרת השחורה, צריך לקבל ביטוי שממנו ברור מהם המקדמים של x^25, מהפונקציה הראשונית לי זה לא ברור... נערך בתאריך מאי 31, 2013 - על-ידי radagast ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מאי 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 31, 2013 אוף הקדימו אותי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם יוני 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 3, 2013 סבבה , תודה . וכן המשכתי בהמשך הפרק ונתקלתי בעוד בעיה .. השאלות בתמונה . בגדול אשמח אם מישהו יסביר מה נעשה כאן ,תודה. (מצורפת תמונה ,הכוללת את השאלות) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם יוני 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2013 מישהו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 לא הבנתי למה הפכת את הדו-איבר בגובה 10 לסכום של איברים... צריך לפרק את זה לפי בינום. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם יוני 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 פירקתי אבל משם דיי הלכתי לאיבוד.. ולמרות שהצלחתי להגיע לביטוי הנכסף בסוף , לא הייתי בטוח , כי דרך הפעולה שלי הייתה : 1)לפרק לבינום 2)להוציא את כל האיברים אשר בכפילתם ב X10 , , יהיו בעלי מקדם אשר גדול מ - 25 (לא הגיוני בגלל שמחפשים את המקדם של 25 ??) .3)... ועם זאת , לא ברורה לי כל הלוגיקה של התהליך הנ"ל , אז רציתי גושפנקא ממישהו . (אני מניח שזה אומר שאני צריך לעבור על היוצרות עוד פעם ..) ברור לי התהליך של הפירוק לבינום , אבל פחות ברור לי העניין של מחיקת המקדמים הגדולים , שנוצרים מתוך הבינום .. () בכל מקרה , תודה . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 לא כל כך הבנתי למה הכוונה "מחיקת המקדמים הגדולים". הכוונה בתרגיל היא למצוא מה הצירופים שיכולים לתת מקדם של 25 ולסכום אותם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.