מעבר לתוכן

מציאת זוגיות

yonich

הודעות מומלצות

היי,

איזה עצות אתם יכולים לתת לי בנושא זוגיות?

אני שוקל ללכת לקורס אומנות הפיתוי,

כדי ללמוד טוב יותר על הבנה של נשים ולהתחיל לעזור לעצמי לפתח את הנושא הזה בחיים..

אולי אחרי שאלמד את זה אוכל באמת לדעת איך מתנהלת הכרות עם נשים ואוכל סוף סוף לחוות רומנטיקה..

הרבה אנשים המליצו לי, אמרו שזה שינה להם את החיים, וגם אם הם לא ראו תוצאות בטווח המיידי,

זה חשף אותם לעולם הזה וביגר אותם מאוד כגברים.

אז אני חושב שזה יכול להיות חיובי בסך הכל...

אתם לא חושבים?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אינקוג, ברור שהבחור מספים לצורך SEO.

אז רק בגלל זה:

שמעתי ש .pickupaction.co.il/ הם זבל שבזבלים,  לוקחים כסף ובורחים ללקוחות שלהם.  כל מי שנרשם אליהם נשאר בתול ומי שלא היה בתול לפני ההרשמה הופך לכזה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה עוזר לבעל האתר שהוא מנסה לקדם.

יש חברות כאלה שזה התפקיד שלהן. אתה משלם להן והן מקדמות את האתר שלך בחיפוש בגוגל (מקדמות לראש הרשימה ככל היותר).

Under עוסק בזה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

האיכות של הלינק נקבעת בין השאר לפי האיכות של האתרים שמלנקקים אליו (תוכן וכיו"ב, יש אנשים שמתפרנסים מלכתוב תוכן לאתרים שכל התפקיד שלהם זה לדחוף לינקים לאתרים מסחריים בנושא הרלוונטי). כאן התוכן כבר מוכן, צריך רק לדחוף את הלינק.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

האלגוריתם של גוגל בנוי בין השאר על מוניטין. אם אתר עם Page Rank טוב (כמו שיש יחסית לפורום הזה) מקשר לאתר אחר, זה מעלה את ה Page Rank גם של האתר המקושר.

למרות שזה ממש הפשטה ועל קצה המזלג (האלגוריתם הרבה יותר משוכלל ממה שתיארתי).

חוץ מזה, זה לא כאילו הוא יכול להכניס ספאם לכל אתר, אז הוא מנסה בכל מקום שאפשר.

אם אתה מעוניין לדעת עוד פעם NRG עשו תחרות של לראות מי יכניס את עצמו לתוצאה הראשונה בגוגל כשאתה מחפש "לתור מוטור". בכוונה בחרו בביטוי שאין לו משמעות ואין לו הרבה תוצאות (אם בכלל).

אנשים קישרו את האתר שלהם לביטוי הזה.

בסוף מי שהיה במקום הראשון בגוגל בסוף התחרות זכה.

http://www.underwar.co.il/%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8.html

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי חברה, תודה על השיעור על SEO :)

Boris, לעמודי הפורום ספציפית אין PageRank, המטרה של הלינק לא הייתה כוח אלה דילול אנקור אם אתה יודע מה זה,

Samael, אני משתדל לא להספים, ואם אני מוציא קישור פורום אז לפחות שיהיה איכשהו קשור לפורום ויוכל לתת איזשהו דיון ענייני.
בכל אופן, כדי להיות הגון, אם זה פוגע בפורום הוא ימחק מהרשימה.

דרך אגב, זה שהורדת את הלינק מאיפה שהוצאתי אותו והעברת אותו לקישור URL בהודעה אחרת לא עשה דבר כנגד קידום האתר. 
בעצם אפשר להגיד שלא שינית כלום, וזה רק שירת את מטרת קידום האתר..
(הביקורת שכתבת ליד ה URL לא באמת משנה כיוון שזו לא אמורה להיות איזשהי פרסומת. מה שנחשב פה זה רק הלינק.)

ככה שלשיקולך, אם אתה לא רוצה שהאתר הנ"ל יקודם, מציע לך להסיר גם את הלינק URL ששמת.

שיהיה לכם אחלה שנת לימודים שבעולם :)

שבת שלום :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי חברה, תודה על השיעור על SEO :)

Boris, לעמודי הפורום ספציפית אין PageRank, המטרה של הלינק לא הייתה כוח אלה דילול אנקור אם אתה יודע מה זה,

Samael, אני משתדל לא להספים, ואם אני מוציא קישור פורום אז לפחות שיהיה איכשהו קשור לפורום ויוכל לתת איזשהו דיון ענייני.

בכל אופן, כדי להיות הגון, אם זה פוגע בפורום הוא ימחק מהרשימה.

דרך אגב, זה שהורדת את הלינק מאיפה שהוצאתי אותו והעברת אותו לקישור URL בהודעה אחרת לא עשה דבר כנגד קידום האתר. 

בעצם אפשר להגיד שלא שינית כלום, וזה רק שירת את מטרת קידום האתר..

(הביקורת שכתבת ליד ה URL לא באמת משנה כיוון שזו לא אמורה להיות איזשהי פרסומת. מה שנחשב פה זה רק הלינק.)

ככה שלשיקולך, אם אתה לא רוצה שהאתר הנ"ל יקודם, מציע לך להסיר גם את הלינק URL ששמת.

שיהיה לכם אחלה שנת לימודים שבעולם :)

שבת שלום :)

לך תדע, אולי עכשיו מי שיחפש מידע על איך להשכיב את כל הידידות שלך יגיע לדיון האינפורמטיבי פה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...