vaiko פורסם מאי 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 27, 2013 אוקי אז כתבתי קוד שעונה על שאלה של תרגיל בית במבוא למדמח,עכשיו התוכנה רצה לאט ממש יחסית אבל בסופו של דבר יוצא הפלט הנכון. בתרגיל אין שום דרישה של סיבוכיות או משהו בסגנון. באתר הטסטים זה אומר לי שהטסט נתקע, אבל אני יודע שהוא לא נתקע אלא כנראה הוא עבר סף זמן כלשהו של הבודק שלהם. רעיונות למישהו? אני אצרף את הקוד אם למישהו יש כח, זה קוד שבנוי מ4 פונקציות שבודקות תכונות מסוימות של מספר ת"ז. ועוד שאלה, באחת מפונקציות העזר שלי קיבלתי את שגיאת הקומפיילר (מאתר הטסטים לא מקוד בלוקס ולא מויזואל בייסיק): hw3q1.c: In function 'handleID':hw3q1.c:132: warning: control reaches end of non-void function חיפשתי ומצאתי שאחד הפתרונות הפשוטים זה פשוט להוסיף return כלשהו בסוף הפונקציה כfailsafe אבל אני חושד שזה אולי מה שמאט לי את התוכנה... בקיצור כל עזרה תוערך מאוד, תודה מראש. hw3q1.txt ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מאי 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 27, 2013 לא צריך להיות מצב שלוקח לך יותר ממילישניה להריץ תרגיל במבוא, משהו לא בסדר בקוד.1. תעשה טובה, תשנה את החלק שמוציא ספרה ספרה מהמספר, כל המודולוס, מכפלות וחלוקות האלה הם נוראיים.2. בחישוב ראשוניות - תסדר את ה-true ו-false שלך שיהיו הגיוניים, is_prime=0 משמעו שאתה ראשוני? ושים לב ש-0,1 הם לא ראשוניים אצלך.3. מה זה?! for (i=0; idfix==0; ++i) {} ועוד פעמיים? זה מה שלוקח לך את כל הזמן, אתה בלולאה הזו עד שתגיע לזכרון שונה מאפס, בתאוריה יכול להיות שלא תעצור לעולם...4. גם הלולאה שאחריו היא ווי זמיר, אתה מתחיל אותה מהצבה של i=i+1?בקיצור לשכתב את alterID לגמרי, השאר יעבוד אולי איכשהו אבל לא יזיק לסדר קצת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם מאי 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 27, 2013 תודה על ההשקעה, כן אני מודע לכך שהקוד שלי מסורבל אבל לא חשבתי שזה עד כדי כך.הלולאות הריקות האלה נועדו למנוע שינוי לא מכוון לאפסים מכיוון שהמערך מכניס אפסים משמאל למספר ואני לא רוצה שלאחר מכן הוא יהפוך אותם לאחד ואז המספר ישתנה,אני אנסה לחשוב על דרך יותר יעילה, תודה לגבי הראשוניים, ככה נכתב בהוראות.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 ומה קורה אם המספר הוא כולו אפסים?לפחות תוסיף לתנאי ש-i קטן מ-8 גם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם מאי 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 אם המספר כולו אפסים, לפי האלגוריתם זה מס' תקין ולכן התוכנית תסתיים.את התנאי שi קטן משמונה הוספתי והורדתי אחת מהלולאות הריקות, עדיין לא עזר יותר מדי.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 אז האיטיות כנראה באה מזה שאתה מחשב ראשוניות של מספר גדול (9 ספרות), ולא בדרך יעילה במיוחד. זה מה שביקשו מכם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
vaiko פורסם מאי 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 בדיוק התחלתי לרשום שזה זה, כן החלפתי את מנגנון בדיקת הראשוניות באחד אחר הרבה יותר יעיל ועכשיו הכל עובד בסדר.תודה רבה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מאי 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2013 אז האיטיות כנראה באה מזה שאתה מחשב ראשוניות של מספר גדול (9 ספרות), ולא בדרך יעילה במיוחד. זה מה שביקשו מכם? חבל לדכא, אולי ככה חשבו על RSA :mrgreen: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.