littlerunaway פורסם מאי 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 25, 2013 יש לי שאלת הבהרה קטנה. בשאלה הבאה: http://i.imgur.com/Rp8Txay.jpgכשהם שואלים "לכל תמורה חשב את החזקות שלה" זה אומר שאם התמורה נניח מורכבת משני מעגלים זרים שאורך כל אחד מהם הוא K1 K2 , אז אני צריכה להעלות את כל התמורה בחזקת K1 ופעם שנייה בחזקת K2? או שלא הבנתי נכון את השאלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מאי 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 26, 2013 לא, את צריכה לחשב את החזקות של התמורה (כלומר את סיגמא הרכבה עם סיגמא, סיגמא הרכבה עם סיגמא הרכבה עם סיגמא וכן הלאה...) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 26, 2013 כלומר, אני מעלה את כל התמורה בחזקת 2 ואז 3 וכך הלאה? עד איזה מספר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מאי 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 26, 2013 לכל מספר...שימי לב כמובן שהתוצאה תהיה מחזורית (החבורה סופית ולכן אם הסדר של התמורה הוא n אז מתקיים שסיגמא בחזקת k+n שווה לסיגמא בחזקת k...) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 26, 2013 אז תיאורטית אני אמורה לחשב לכל מספר, אבל בפועל אני מראה רק את החישובים עד החזקה שהיא הסדר של התמורה? (כי אחרי זה התוצאות פשוט חוזרות על עצמן). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מאי 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 26, 2013 אז תיאורטית אני אמורה לחשב לכל מספר, אבל בפועל אני מראה רק את החישובים עד החזקה שהיא הסדר של התמורה? (כי אחרי זה התוצאות פשוט חוזרות על עצמן). בדיוק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 26, 2013 שאלה כזאת פשוטה, למה הניסוחים תמיד מבלבלים אותי...תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.