cosec פורסם מאי 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 שלום,יש לי שאלות לגבי ההשלכות של הפסקת לימודים.אני כרגע לומד סמסטר ראשון (הנדסת חשמל) וככל הנראה אאלץ להפסיק את לימודיי מסיבות אישיות בלבד.במידה וארצה לחזור באוקטובר הבנתי שאאלץ להירשם מההתחלה, השאלה שלי היא כזו- האם הדבר ייפגע בסיכויי הקבלה שלי? אני נמצא במקום טוב מבחינת הסכם ואין לי עדיין ציון באף קורס (מלבד עבודות ובוחן זוועתי אחד בחדו"א).כמובן ששקלתי את האופציה של בקשת "חופשה מהלימודים", אבל ישנה האפשרות שאאלץ ללמוד באוניברסיטה אחרת באוקטובר.. בברכה,יהודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מאי 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 כשאתה נרשם מחדש במצבך הסיכויי קבלה שלך הם כאילו שלא דרכה רגלך אף פעם בטכניון. ז"א שלא מועיל ולא מזיק.אולי יש טעם לדבר עם דיקן הסטודנטים (איש חביב מאוד) ולנסות לראות איך אתה יכול לבקש חופשה מהלימודים במקום לפרוש. לא נראה לי שהחופשה הזו מחייבת אותך לחזור אם תחליט שבאוקטובר אתה ממשיך למקום אחר (רק אל תגיד להם את זה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cosec פורסם מאי 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 היי,תודה על התגובה המהירה!הבעיה בחופשה שלא אוכל להירשם ליתר ביטחון לאוניברסיטה אחרת.. אז אני מניח שאין אופציה טובה יותר מהפסקת הלימודים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מאי 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 לא מכיר את לעומק את ענייני החופשה, אבל למה שתלא תוכל להירשם לאוני' אחרת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cosec פורסם מאי 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 מפני שאהיה מוגדר עדיין כסטודנט בטכניון.. או שאין קשר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מאי 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 קטונתי מלייעץ לך בזה אבל יכול להיות שאם תחפור מספיק בתקנות תצליח לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. נגיד ואתה סטודנט שסתם רוצה לעבור כי חרא לך בטכניון, למה שתעזוב לפני שיש אחרת שמוכנה לקלוט אותך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.