gal.blech פורסם מאי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 היי,התקבלתי לטכניון לפני כשבוע להנדסה אזרחית, ולפי מה שהבנתי כדאי ואף רצוי להגיע מוכנים יחסית ללימודים בכל ההקשר של מתמטיקה ופיזיקה (בייחוד בעובדה שלא למדתי פיזיקה בתיכון).לפני תחילת הלימודים ישנם כמה אפשרויות להתחזק בפיזיקה, ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ולמה הכי כדאי להירשם. "השלמות בפיזיקה" מתחלקות לשתיים: מכניקה וחשמל. אם אני לא טועה, אלו הם שני קורסים נפרדים שכל אחד בעלות 700 ש"ח ולא ניתן להירשם לשניהם. עוד אפשרות היא "קורס קדם טכניון למתקבלים" ששם יש קורס במתמטיקה וקורס בפיזיקה. אז מה ההבדל בין קדם טכניון בפיזיקה להשלמות בפיזיקה?מה הכי כדאי לעשות?אני ממש מבולבל מכל זה חח (בינתיים אני מנסה ללמוד לבד פיזיקה ע"י האתר interlect) תודה רבה,גל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 השלמות בפיזיקה מיועדות למי שאין לו קדם בפיסיקה. כלומר לא עשה בגרות בפיסיקה 5 יח"ל עם ציון מעל 65 או 70 (לא בטוח בקשר למספרים בדיוק, אפשר לבדוק).אם יש לך פטור בפיסיקה אין לך מה לחפש בקורס הזה.אם אתה רוצה באופן כללי קצת לחזור על החומר גם בפיסיקה וגם במתמטיקה יש כאן: http://www2.technion.ac.il/ug/readme.html ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gal.blech פורסם מאי 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 אז אם לנסות להקצין את זה, אתה אומר בעצם ש"השלמות פיזיקה" זה לאנשים שלא יודעים כלום בפיזיקה, ו"קורס קדם טכניון" זה לאנשים שרק רוצים קצת לחזור על החומר לפני תחילת הלימודים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gal.blech פורסם מאי 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 ועוד שאלה, האם יש כן איזו דרך להירשם גם למכניקה וגם לחשמל באותו זמן? הקורסים בימים שונים ובשעות שונות.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 יש לך פטור מפיסיקה? אם כן אז השלמות הוא לא בשבילך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gal.blech פורסם מאי 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 אין לי פטור בפיזיקה מהעובדה הפשוטה שבחיים לא למדתי את המקצוע......אני לא יודע בערך כלום בפיזיקה חחאני עכשיו מנסה ללמוד לבד מהאינטרנט... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 יופי, אז אתה חייב את ההשלמות:http://www.mechina.technion.ac.il/he/mechina/physics.htmlלפי מה שכתוב:לתשומת לב: אין אפשרות להירשם לקורס השלמות בחשמל לפני סיום קורס במכניקה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מאי 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 20, 2013 אתה יכול ללמוד את כל ההשלמות (מכניקה ו/או חשמל) מהוידאו של מריו לביו (מרצה מצויין מהטכניון (לשעבר)), חפש ביוטיוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gal.blech פורסם מאי 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 21, 2013 תודה רבה! :icon_thumright: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
HBD פורסם מאי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 23, 2013 יש לך פטור מפיסיקה? אם כן אז השלמות הוא לא בשבילך. הי, אני עשיתי פיזיקה בתיכון לפני 5 שנים ,קיבלתי ציון טוב אבל האמת היא שאני לא זוכר כלום...לא כדאי לי ללמוד את ההשלמות פיזיקה? כי הסתכלתי גם בקישור ששלחת (http://www2.technion.ac.il/ug/readme.html ) מופיע בו מספר בודדים של שיעורים בפיזיקה מתוך הסידרה של השיעורים של מריו ליביו. זה מספיק כהכנה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 23, 2013 (נערך) אני אישית חושב שכן.מלמדים פיסיקה 1 יחסית מההתחלה, ולא צריך להתכונן בטירוף לדעתי.ובכלל אני לא חושב שכדאי להיכנס לקורסים שאתה לא חייב (נגיד, השלמות, מה שגם זה עולה כסף).כמו כן יש לך את זה: ואת זה: נערך בתאריך מאי 23, 2013 - על-ידי Boris ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.