unknown פורסם מאי 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 14, 2013 אני דיי אובד עצות... אני בסה"כ מנסה לעשות קונבולציה בין שני גאוסיאנים במטלב ולקבל את התוצאה האנליטית...ללא הצלחה! התוצאה שאני מקבל לא דומה לתיאוריה לא ברוחב ולא באמפליטודה. הנה הקוד (אם מישהו רואה משהו אני אשמח...) %% convolution check%%sampling pointsN = 1e3;% time axist = linspace (-5,5,N);dt = t(2)-t(1);% signal1sigma1 = 1;x1 = exp (-0.5*(t/sigma1).^2);%signal 2sigma2 = 4;x2 = exp (-0.5*(t/sigma2).^2);plot (t,x1,t,x2)tt = linspace (-10,10,2*N-1);y = conv (dt*x1,x2)./;theory = (1/sqrt(2*pi*(sigma1^2+sigma2^2)))*exp (-0.5*tt.^2/(sigma1^2+sigma2^2));figureplot(tt,y,tt, theory) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מאי 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 15, 2013 קודם כל, בהגדרה שלך חסר איבר הנרמול (ב-x1,x2).שנית, כדאי לך לקחת טווח גדול יותר מ-5, כי הצפיפות עדיין לא מספיק אפסית שם. קח טווח גדול יותר.ולבסוף, אתה צריך להכפיל ב-dt כשאתה עושה את הקונוולוציה ולא לחלק. וצריך את ה-dt של הקונוולוציה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.