littlerunaway פורסם מאי 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 7, 2013 איך אני מחשבת את זה:http://i.imgur.com/vs1GXJQ.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מאי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 8, 2013 את יכולה להשתמש במשפט השאריות הסיני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Flying Python פורסם מאי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 8, 2013 incog: משפט השאריות הסיני מדבר על מערכת משוואות מודולריות, לא? את התרגיל הזה אפשר לפתור בעזרת משפט אוילר, או עם השיטה הרגילה (בשני המקרים זה יוצא קצת ארוך. אני ממליץ לפתור עם משפט אוילר). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מאי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 8, 2013 incog: משפט השאריות הסיני מדבר על מערכת משוואות מודולריות, לא? את התרגיל הזה אפשר לפתור בעזרת משפט אוילר, או עם השיטה הרגילה (בשני המקרים זה יוצא קצת ארוך. אני ממליץ לפתור עם משפט אוילר). המשפט אומר שחוג הממשיים מודולו 100 איזומורפי לחוג הממשיים מודולו 4 כפול חוג הממשיים מודולו 25.די קל לדעת מה המספר הזה מודול 4 ומודולו 25 (מודולו 25 צריך לחשב קצת יותר).אחרי שיש לך את זה אתה יכול (בעזרת האיזומורפיזם שהוא כמובן פשוט ודיי ידוע) לקבל את המספר מודולו 100. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.