littlerunaway פורסם מאי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 יש לי את השאלה הזאת:http://i.imgur.com/Zc5yZsy.jpgלפי מה שיוצא לי (ואולי אני לא עושה את זה נכון) 3k-8=6 ואז 8 בחר K אמור להיות המקדם שלי. מה שלא הגיוני כי K יוצא מספר לא שלם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מאי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 בפיתוח לטור חזקות לא חייבות להופיע כל החזקות ברצף (כלומר מאוד הגיוני שמקדם של x^a כלשהו יהיה 0).את לא צריכה להתאים ערך k מסוים למעריך שלך (שהוא 3k- 8). להפך - יש לך רשימה של k-ים אפשריים (0 עד 8 אני מנחש), והם אלה שמתאימים לחזקות שתופענה בפיתוח הסופי. בלי קשר לתשובה שלי - אצלי בשאלה הזאת המעריך של x לא יצא 3k-8 (אבל גם המקדם יצא שונה, אז אולי פתרתי בדרך אחרת). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 אבל אם יוצא לי בתוך הסיגמה שהמעריך של X הוא 3K ואת כל הסכום הזה אני מחלקת בסוף ב X^8, אז כדי למצוא את המקדם של X^6 אני לא צריכה למצוא K שמקיים 3K-8=6?באיזו דרך פתרת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מאי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 פתרתי בדיוק ככה (לפתוח עם נוסחת הבינום וכו'), פשוט יצא לי מעריך שונה עבור x (יכול להיות שעשינו משהו קצת שונה בדרך אבל שנינו צודקים).הנקודה שלי היא שבגלל שאת לא יכולה למצוא k שמקיים 3k-8=6, אז x^6 בכלל לא מופיע בפיתוח (אם תציבי ב-(3k- 8) את הk-ים בין 0 ל-8 תקבלי בדיוק את תשע החזקות שכן תופענה בפיתוח).במילים אחרות התשובה היא שהמקדם של x^6 בפיתוח הוא 0. נ.ב. בהודעה הקודמת לא היה אמור להיות סמיילי מגניב, ניסיתי לרשום (3k- 8) יP: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.