littlerunaway פורסם מאי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 אני מרגישה שהשאלה הזאת ממש פשוטה ויש פה משהו שאני מפספסת. הנגזרת של המכפלה הווקטורית מבלבלת אותי. מישהו יכול לעזור? http://i.imgur.com/crZosRF.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 ובכןלא גזרתי לאחרונה מכפלות וקטוריות, אבל נדמה שכלל שרשרת פשוט נותן לך את התשובה שאת מחפשתאת מקבלת שני אברים, שהראשון מכיל מכפלה וקטורית של V בעצמו שהיא כמובן אפסוהשני מכיל מכפלה וקטורית של mr בתאוצה, והיות ש-m סקלר את יכולה להזיז אותו לפני התאוצה ולקבל את F ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 וכן, ניתן לגזור מכפלה וקטורית בעזרת כלל השרשרת, ודאתי עכשיו שלא שכחתי שאסור :oops: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 כן, אבל איך בדיוק מתבצעת הגזירה עצמה? כמו נגזרת של מכפלה רגילה, גוזרים את הראשון וכופלים בשני +ההפך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 אוי נו, ידעתי שזו שאלה קלה. איך זה שלא אמרו לנו את זה אף פעם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 אולי אמרו ופספסת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 2, 2013 בחיי שעברתי על הקלסר ולא מצאתי. אבל עכשיו אני יודעת.תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מאי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 לא פיספסת, זה לא נאמר (למרות שזה בהחלט נכון).אני מניח שציפו שנפתור בדרך אחרת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 ידעתי!אבל איך פותרים את זה בדרך אחרת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.